Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε γεωτρήσεις ύδρευσης στην Αλμωπία


Σας ενημερώνουμε ότι η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, προέβη σε διακοπή της ηλεκτροδότησης γεωτρήσεων ύδρευσης σε κάποιες Τοπικές Κοινότητες του Δήμου μας.

Η υπηρεσία μας, είχε επιτύχει να συνάψει προφορική συμφωνία για διακανονισμό και αποπληρωμή του ποσού οφειλής, με τους εκπροσώπους της, όταν κλήθηκε σε σύσκεψη μαζί τους το προηγούμενο διάστημα. Τελευταία δεν τηλεφωνική επικοινωνία μας ήταν την Δευτέρα 4.3.2019. Σε όλο αυτό το διάστημα δείξαμε απόλυτη συνέπεια και υπευθυνότητα στο χειρισμό της κατάστασης. Κομβικό χρονικό σημείο ήταν η 11η Μαρτίου όπου θα κάναμε καταβολή ιδιαιτέρως σοβαρού ποσού. Δυστυχώς η ΔΕΗ δεν τήρησε την συμφωνία μας και προχώρησε στην διακοπή των υδρευτικών γεωτρήσεων και μάλιστα χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση και ειδοποίηση προς την υπηρεσία μας.

Η ενέργεια αυτή δεν συνάδει σε καμία περίπτωση, με τον κοινωνικό χαρακτήρα που υποτίθεται ότι οφείλει να έχει η ΔΕΗ, προς τους καταναλωτές της. Όπως δεν συνάδει και με μια Κυβέρνηση, η οποία από τη μία προασπίζεται το κράτος δικαίου και τα δικαιώματα των πολιτών και από την άλλη επιτρέπει, αν όχι προτρέπει την ΔΕΗ, να προβεί σε μια τέτοια απαράδεκτη και αντικοινωνική ενέργεια, η οποία θα προκαλέσει την οργή των συμπολιτών μας και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα.

Η διακοπή ηλεκτροδότησης των υδρευτικών γεωτρήσεων, έχει άμεση σχέση με την διακοπή υδροδότησης των παροχών των πολιτών μας ,με αποτέλεσμα να μην τους παρέχεται η πρόσβαση τους στο αγαθό αυτό που αποτελεί την κύρια πηγή ζωής, το νερό. Είναι μια πράξη αδιανόητη και απαράδεκτη, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι έγινε αυθαίρετα, χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση και σε καταστρατήγηση των συμφωνηθέντων.

Καλούμε τόσο την ΔΕΗ, όσο και την Κυβέρνηση, να διορθώσει άμεσα αυτή την απαράδεκτη ενέργεια και να ηλεκτροδοτήσει τις υδρευτικές γεωτρήσεις, ώστε να έχουν κανονικά πρόσβαση στο νερό όλοι οι συμπολίτες μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η ΔΕΥΑ Αλμωπίας επικοινώνησε μέσω του ορισμένου από την υπηρεσία Νομικού Συμβούλου του, καθώς και με έγγραφο προς την ΔΕΗ , αλλά και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Έδεσσας, για την άρση της διακοπής ρευματοδότησης των γεωτρήσεων ύδρευσης. Επιπλέον έστειλε επιστολές στους Βουλευτές του Νομού μας, ώστε να προωθήσουν και αυτοί από την πλευρά τους το συγκεκριμένο ζήτημα.

Αναμένουμε για τις άμεσες ενέργειες των υπευθύνων προκειμένου να επιλυθεί ο σοβαρό αυτό κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε.

Με σεβασμό στον Πολίτη
Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Καλά σας έκανε!Ως πότε θα ζουν οι ζημιογόνες υπηρεσίες σας εις βάρος μας που πληρώνουμε τα πάντα στην ώρα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως και η ιδια η δεη ειναι ζημιογονα..παρα τις τεραστιες χρεωσεις προς τους καταναλωτες της.. να κλεισει κι αυτη

      Διαγραφή
  2. και καλα εκανε τοσα χρονια τι κανατε;κλασικοι νεοελληνες ολα την τελευταια στιγμη και παντα οι αλλοι φταινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού η ΔΕΗ έχει το μονοπώλιο στην Ελλάδα, δίκαια η άδικα κάνει ότι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χάπια παίρνεις έχει αλλες 10 εταιρίες ξυπνά ρεεεεεεεεε ακου μονοπώλιο τι μου θύμισες τώρα!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.