Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Έργο εθνικής προτεραιότητας για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ο άξονας Έδεσσας-Γιαννιτσών-Χαλκηδόνας!


Ως έργο εθνικής προτεραιότητας, χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την κατασκευή του οδικού άξονα Έδεσσας-Γιαννιτσών-Χαλκηδόνας, στην παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τις υποδομές. Είναι ενδεικτικό ότι στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, από τους τέσσερις οδικούς άξονες που ¨σπάνε¨ την απομόνωση από τα κύρια εθνικά δίκτυα, οι δύο αφορούν στην Μακεδονία και ένας εξ αυτών είναι ο δικός μας, αυτός της Έδεσσας –Γιαννιτσών – Χαλκηδόνας!
Ο Πρόεδρος του Κόμματος, επαναβεβαίωσε τη δέσμευσή του από το Βήμα της Έκθεσης Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβρη του 2017 για υλοποίηση από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του μεγάλου έργου, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αδικία που είχε συντελεστεί το 2012 σε βάρος του Νομού μας.
Είχε προηγηθεί η λεπτομερής και τεκμηριωμένη ενημέρωση του Προέδρου από τον Γιώργο Καρασμάνη, για το τεράστιο σκάνδαλο εκείνης της περιόδου, με την υφαρπαγή των 120 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και ενός επιπλέον σημαντικού ποσού από το τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου. Χρημάτων που προορίζονταν για τον δικό μας οδικό άξονα, αλλά αυθαίρετα και ύποπτα μεταφέρθηκαν για την Δυτική Περιφερειακή της Θεσσαλονίκης! Μιας απίστευτης μικροπολιτικής μεθόδευσης την ημέρα διάλυσης της Βουλής μετά την προκήρυξη των εκλογών του 2012 – προφανώς για να μην υπάρξει η δυνατότητα αντίδρασης. Μάλιστα, αυτήν την σκανδαλώδη απόφαση ¨κοσμεί¨ η υπογραφή και του κυρίου Μωραϊτη, τότε υφυπουργού Οικονομίας – Ανάπτυξης και σήμερα υφυπουργού Υποδομών - Μεταφορών!
Ο Γιώργος Καρασμάνης, μετά την παρουσίαση του αρχικού προγράμματος για υποδομές και ανάπτυξη, θεωρεί βέβαιο ότι με την επόμενη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, θα τεθεί άμεσα και η αποκατάσταση της κραυγαλέας αδικίας – σκανδάλου με το Φράγμα Αλμωπαίου.
Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τις επικείμενες εθνικές εκλογές, ο Καρασμάνης που έχει δώσει πολύχρονες μάχες και, ως Υπουργός, κατάφερε να διασφαλίσει και τα αναγκαία κοινοτικά κονδύλια για την κατασκευή του Φράγματος Αλμωπαίου, (αλλά η υλοποίησή του μπλοκάρεται όπως συστηματικά μπλοκάρονται από τις αυτοαποκαλούμενες «προοδευτικές» κυβερνήσεις, όλα τα έργα που έχουν το ¨κουσούρι¨ να έχουν δρομολογηθεί από κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας), δεν πρόκειται να σταματήσει τον καθημερινό του αγώνα μέχρι το αίτημα της Πέλλας  να υλοποιηθεί!
Γι’ αυτό και τις επόμενες μέρες θα επανέλθει!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Βρε ο σύντροφος σου ο Ψωμιάδης τα πήρε τα χρήματα μέσα από τα χέρια σας μαζί με τον επίσης ομοιδεάτης σου αντιπεριφεριάρχη από την Κρύα Βρύση.Εσείς Γιαννιτσιώτες φάτε Μακεδονιλίκι και ξαναβγάλτε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ονειρεψου τελωνείο και δρόμο απ τους προμάχους και ασε τα υπόλοιπα.

      Διαγραφή
  2. Βρε μπάρμπα Γιώργο..απο το 1996 το ιδιο όνειρο..δεν βαρέθηκες; Τουλάχιστον άλλαξε πλευρό μήπως και δεις κανένα άλλο όνειρο, ετςι για ποικιλία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε λαμόγιο 8,30,πονάς για την επιτυχία. Κυβέρνηση Ν.Δ 4 βουλευτές, εσύ απ'έξω. Μην βαρεθείς, κράτα δυνάμεις για καμιά 10ρια χρόνια!!

      Διαγραφή
    2. 10 χρονια (τουλάχιστον) ακομη μπάρμπα γιωργος.. εχει να προσφέρει ακομη πολλα στον τόπο..
      Λ.Π.2.

      Διαγραφή
    3. Προς Λ.Π Αρχισες πάλι το λιβάνισμα στον βουλευτή; Κάποτε τον εγκατέλειψες , πήγες σε άλλον ,είδες που δεν τραβούσε και ξαναγύρισες!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.