728x90

Με αίμα "βάφτηκε" η άσφαλτος στην Πορτογαλία - 28 νεκροί σε δυστύχημα με τουριστικό λεωφορείο


Στους 28 ανέρχονται οι νεκροί από το πολύνεκρο δυστύχημα με το τουριστικό λεωφορείο στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό TSF και το τηλεοπτικό κανάλι SIC TV. Όπως μεταδόθηκε από τα πορτογαλικά Μέσα, τα θύματα είναι 11 άνδρες και 17 οι γυναίκες.

Οι περισσότεροι από τους επιβάτες του τουριστικού λεωφορείου που ανατράπηκε κοντά στη Σάντα Κρουζ της Μαδέιρας ήταν Γερμανοί, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Φιλίπε Σόουζα.

Για άγνωστους ακόμη λόγους, το λεωφορείο ανατράπηκε και κατέληξε στη στέγη ενός σπιτιού που βρισκόταν κάτω από τον δρόμο.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. στην ελλάδα έλεγχοι για ανθρωπους που αγοράζουν ένα δίπλωμα γίνονται? η οδήγηση δεν είναι για όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ad Code