Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Όλοι εμείς στο συνδυασμό ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ έχουμε ρεαλιστικό σχέδιο και όραμα για το Δήμο μας»



Με τη «γλώσσα της αλήθειας», για την κατάσταση που βιώνουν οι Κοινότητες του Δήμου Πέλλας, βρέθηκε κοντά τις προηγούμενες μέρες με τους κατοίκους της Λάκκας, του Πλαγιαρίου, του Δροσερού, των Γαλατάδων, του Αχλαδοχωρίου, του Γυψοχωρίου, του Τριφυλλιού και του Παλαιφύτου, ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, δεν έμειναν απλά στις διαπιστώσεις ούτε υποσχέθηκαν τα πάντα, μοιράζοντας ανεξόφλητα γραμμάτια.

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης ζήτησε την ψήφο, για να δοθούν πραγματικές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα. Για να δουλέψουν άνθρωποι που θέλουν να προσφέρουν και με σχεδιασμό μπορούν να διορθώσουν τα πολλά κακώς κείμενα που ήδη βιώνουν οι Κοινότητές μας. «Μετά τις εκλογές της 26ης Μαΐου, κάποιοι θα πρέπει να τρέξουν και να λύσουν προβλήματα που χρειάζονται άμεση λύση. Μέχρι τώρα ο Δήμος δεν ήρθε να φτιάξει τους δρόμους για τα χωράφια σας και τις κτηνοτροφικές μονάδες, τις καταστραμμένες πομώνες που δεν λειτουργούν για χρόνια και να κάνει μια σωστή αποκομιδή των σκουπιδιών. Ο Δήμος δεν ήρθε ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα όπως το να αλλάξει τις λάμπες στους δρόμους και τις πλατείες, να δημιουργήσει μία σύγχρονη παιδική χαρά ή να συντηρήσει τις υπάρχουσες υποδομές. Όλοι εμείς στο συνδυασμό ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ έχουμε ρεαλιστικό σχέδιο και όραμα για το Δήμο μας», είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης επισκέφτηκε χθες τις Αμπελειές, το Μελίσσι και την Καρυώτισσα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment