Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ENI Πέλλας: Ανακοίνωση καταδίκης της επίθεσης φασιστοειδών κατά μαθήτριας μέλους της ΚΝΕ στα Γιαννιτσά


Η ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΛΑΣ καταδικάζει απερίφραστα την διπλή τρομοκρατική επίθεση φασιστοειδών κατά μαθήτριας εκλεγμένης στα αντιπροσωπευτικά όργανα του Λυκείου της, μαθήτριας που είναι γνωστή για τους αγώνες της στο σχολείο και μέλος της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας.
          Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους μαθητές και τους γονείς τους που το προηγούμενο διάστημα αντιπάλεψαν και αντιπαλεύουν τον εκτρωματικό νόμο Γαβρόγλου που υλοποιεί το όραμα του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μια Παιδεία στα μέτρα των αναγκών των μεγάλων επιχειρήσεων.
          Οι θρασύδειλοι κουκουλοφόροι, δεν χτύπησαν το παιδί κάποιων άλλων. Στο πρόσωπο της μαθήτριας χτύπησαν τα παιδιά όλων μας, το δικαίωμα τους να οραματίζονται και να αγωνίζονται για μια κοινωνία ανθρώπινη, έξω από τα όρια αυτού του σάπιου οικοδομήματος που λογαριάζει την εκπαίδευση και την προστασία της Υγείας του λαού ως κόστος που κάθε χρόνο περικόπτει και την κερδοφορία των μεγαλοεπιχειρηματιών ως ιερό εθνικό στόχο.
          Είναι καθήκον κάθε δημοκράτη κάθε ανθρώπου με ιστορική μνήμη να μην μένει άπραγος απέναντι στην δράση και τη ρητορική της εγκληματικής οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» και των άλλων ναζιστικών, φασιστικών ή εθνικιστικών μορφωμάτων. 
         Ο λαός της περιοχής, όπως και στο παρελθόν με την πάλη του θα τους απομονώσει. Για να μην βρίσκουν οι φασίστες τόπο να σταθούν. 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΠΕΛΛΑΣ

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               
 Αποστολίδης Χαράλαμπος  

O ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σανιδάς Αργύρης   

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Οι κουκούλες είναι προνόμιο των Αριστερόστροφων Φασιστοειδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν τα κάνετε εσείς καλά είναι εκεί στο ΠΑΜΕ ,ΚΝΕ ,ΚΚΕ και δεν συμμαζεύεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τιποτα πατριωτες θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. από εσάς πάντως καλύτεροι πατριώτες είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.