Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Κοινωνία σε Κίνηση": Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε


Αγαπητοί  συνδημότες και συνδημότισσες 

   Σας ευχαριστούμε ολόψυχα για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και την δεύτερη Κυριακή των εκλογών στην προσπάθειά μας να διεκδικήσουμε τον δήμο της Έδεσσας για να φέρουμε την αλλαγή στον τόπο, στα πρόσωπα και στην νοοτροπία του , στην προσπάθεια μας να φέρουμε καθαρότητα, διαφάνεια και εξωστρέφεια.
   Ευχαριστούμε όλους τους φίλους στην πόλη και στα χωριά μας που επένδυσαν χρόνο, κόπο και κυρίως συναίσθημα ώστε να δημιουργηθεί αυτή η νέα δημοτική κίνηση.
   Ευχαριστούμε αρκετούς παλαιούς ανθρώπους της αυτοδιοίκησης οι οποίοι πίστεψαν σε αυτή την κίνηση των νέων ανθρώπων επιβεβαιώνοντας την διαχρονική ανιδιοτελή  προσφορά τους στον τόπο μας.
   Η βοήθεια όλων σας συνετέλεσε στη δημιουργία αυτής της νέας ισχυρής ομάδας μέσα από την οποία θα αναδειχτούν  νέα πρόσωπα τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και την πρόοδο της περιοχής μας!
  Η όλη προεκλογική περίοδος μέχρι και την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση μας αφήνει μια γλυκόπικρη επίγευση.

   Γλυκιά διότι μια ομάδα λίγων μηνών κατάφερε να προκαλέσει την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου, να συμπλεύσει, να παλέψει και να ονειρευτεί μαζί του. Άνθρωποι με διαφορετικές αντιλήψεις και προερχόμενοι από διαφορετικούς χώρους σύναψαν δυνατούς ανθρώπινους  δεσμούς  και αναδιαμόρφωσαν προτάσεις  μοναδικό σκοπό το κοινό μας μέλλον και το καλό του τόπου μας.

  Πικρή διότι δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα συμμετέχουμε σε έναν τόσο χαμηλής ποιότητας προεκλογικό αγώνα. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα στηνόταν ένας τόσο οργανωμένος μηχανισμός λάσπης και παραπληροφόρησης που δεν θα σεβόταν ούτε οικογένειες, ούτε επαγγελματικές αλλά ούτε και κοινωνικές διαδρομές. Δυστυχώς σε αυτό έχει ευθύνη σύσσωμη η ομάδα του κ Γιάννου 
   Εμείς από την πλευρά μας δεν εκφοβίσαμε και δεν απειλήσαμε.
   Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις τρέχουσες ανάγκες ευάλωτων ομάδων και  δεν επενδύσαμε στις ανάγκες των συνανθρώπων μας για εργασία.
    Δεν συμβάλαμε στο άρρωστο κλίμα που διαμορφώθηκε και το οποίο κάρπισε δυστυχώς ακόμα και σε 17χρονους νέους, έχοντας συναίσθηση ότι αυτό θα το βρεί μπροστά της η κοινωνία μας διαιωνίζοντας τις παθογένειες του τόπου.
    Δεν κομματικοποιήσαμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν υποσχεθήκαμε ανέφικτους στόχους, για να μην απομακρύνουμε περισσότερο τους πολίτες από την αυτοδιοίκηση κλονίζοντας την εμπιστοσύνη τους προς αυτές.

Η Κοινωνία σε Κίνηση είναι εδώ

  Έμεινε πιστή στη διακήρυξη της δημιουργώντας ένα πολυσυλλεκτικό ανθρώπινο δυναμικό που έχει τη δυνατότητα να εκφράσει το σύνολο της κοινωνίας μας.
   Έμεινε πιστή στις αρχές και τις αξίες της  δικαιώνοντας τους ψηφοφόρους της για την επιλογή τους. 
    Η κοινωνία σε κίνηση είναι ανοιχτή σε προτάσεις και ιδέες συνδημοτών μας ώστε να συνεχίσει να βελτιώνεται. 
   Το αποτέλεσμα των εκλογών μας τοποθέτησε στην αντιπολίτευση του δήμου. Το ρόλο αυτόν θα τον υπηρετήσουμε με συνέπεια και σοβαρότητα καταθέτοντας προτάσεις, ασκώντας πραγματικό έλεγχο και εποικοδομητική κριτική.
   Η πόλη και τα χωριά μας θα έχουν από εδώ και έπειτα μια δυναμική φωνή μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Θα ευχηθειτε στο νικητή ή οι "φρέσκιες ιδέες" σας δεν το επιτρεπουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ βλέπεις ότι νίκησε??? μια γλάστρα θα είναι με το ποσοστό που πήρε. Στη θέση του δεν θα κυκλοφορούσα έξω με αυτό το ποσοστό, μοναδικό για την Έδεσσα δήμαρχο να τον έχουν ψηφίσει τόσοι λίγοι. Να ευχηθούν στον λασπολόγο πας καλά, όλοι ξέρουν πως βγήκαν αυτοί οι άνθρωποι.Τα γράφει όλα η ανακοίνωση.

      Διαγραφή
    2. στην περιπτωση σου μονο ξιδι συστηνω, ξιδακι και υπομονη

      Διαγραφή
  2. τι ριμάδα την ανακοίνωση για το όνομα για την μακεδονια ακόμη την περιμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις 8 Ιουλίου θα τα ξεχάσεις όλα με κυβέρνηση κουλη ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΕ.

      Διαγραφή
    2. τιμή μου το μακεδονομάχε σε ευχαριστώ, να ξέρεις κάτι στην νίκη του τσιπρα πριν 4 χρόνια οι ''μακεδονομάχοι'' σαν και μενα ήταν η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του εσύ μείνε με τους 4%

      Διαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΗ ΑΔΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΕΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΧΑΤΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ;
    ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΝΝΑΚΗ Η ΠΟΛΥ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΕ ΕΦΑΓΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά ο Βλάχος έπαιξε μια χαρά μακεδονικό σκοπό με την φλογέρα του και χόρεψαν όλοι του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον αρχισεφ της φλογέρας το χωρό του ζαλόγγου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριοι!!! Έχει την μοναδική ευκαιρία ο κ. Γιάννου να μείνει στα χρονικά, όπως έμεινε ο κ. ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ, δήμαρχος στην Καστοριά επί 12 συναπτά έτη κ ακόμα τον άνθρωπο τον μνημονεύουν. Γιατί;;; γιατί άφησε έργο πίσω του π κανένας άλλος μέχρι τώρα δεν κατάφερε να κάνει. Ένας του ΠΑΣΟΚ, μέσα σε περιβάλλον απόλυτης κυριαρχίας ΝΔ. Αλλά άφησε έργο. Στηρίχτηκε γι αυτό. Το ίδιο να κάνει κ ο δικός μας, όπως τον λέτε, βλαχοδήμαρχος. Οτι θέλει ας είναι. Έργο. Αυτό να δούμε. Αυτό να πράξει. Κ ας συνεργαστεί με όλους. Η πόλη πάνω απ όλα. Πρωτεύουσα Νομού. Της αξίζει το καλύτερο. Μια πόλη με τεράστια ομορφιά, με ανεκμετάλλευτη ακόμα την φυσική της θέση. Μια πόλη των νερών. Ας κάνει έργο κ ας μείνει στην ιστορία γι αυτό. Όχι για το οτι ήταν ο μακροβιότερος Δήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο ποτε ο φοβος στους πολιτες και εργαζομενους ειναι εργο, μαθε πως βγηκε και μετα γραφε

      Διαγραφή
  7. η Εδεσσα η πόλη του μηδεν, το απόλυτο τίποτα διοικεί. Εργο μηδεν.. και τα επομενα 4 χρονια δεν θα κανει τιποτα γιατι δεν θα μπορει...κριμα για την πολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2019-1974= 45 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 4ΕΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 49 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΔΕΝ.
      ΜΙΣΟΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.
      ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ;
      ΑΠΙΘΑΝΟ ΑΦΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΜΗΔΕΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΡΥΣΑΦΗ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.
      ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Η ΕΔΕΣΣΑ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, ΚΑΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΚΕΡΑΣΙΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΤΣΚΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
      ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΣΤΗΝ ΡΑΣΤΩΝΗ ΤΗΣ

      Διαγραφή
  8. Τι έγινε ρε παιδιά,από κοινωνία σε κίνηση,γίνατε κοινωνία σε ακινησία μετά τα αποτέλεσματα της Κυριακής;Ακόμα κλαίτε;μπουουου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περαστικά σου Γιαννάκη,με τους δεξιούς που έβαλες μέσα,άφησες έξω αγωνιστές συντρόφους της Αριστεράς.Να σε δω πώς θα λειτουργησεις στο Δημοτικό Συμβούλιο με αυτούς,συνδυασμός οτι να'ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για ποα λασπη μηλασ εσυ ο ιδιοσ την εφτινεσ πουλησεσ τον σοντρα δεν πηρεσ μεροσ για το σκοπιανο δεν ελεγεσ ποιο κομα σε στηρηξε και λασπη λασπη πολυ λασπη μην ξεχνασ η εδεσσα ειναι μικρη πολη ολα ειναι γυρισματα φιλαρακο τωρα απο τουσ δικου σου θα την βρεισ αυτοι αρχησαν πρωτα να σε θαβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι δουλειά έχει ρε μεγάλε η λάσπη με το φτύσιμο στον Σώντρα που δεν έκανε ποτέ αντιπολίτευση στον Γιαβρά, αποδείχτηκε οτι καλά έκανε ο ΤΣΕΠΚΕ και τον έφτυσε γιατί κάλυπτε ο ένας τον άλλο. Άντε τώρα εκεί με δέκα δημοτικούς σύμβουλους ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.

      Διαγραφή
  11. εκεινοσ οχοντρουλησ που γυριζει στον πεζοδρομο με εναν καφε στο χερι πολυ μηλα για σενα με τετια ατομα που διαλεξεσ ξεμπερδεψετα τωρα τον λακο σου σκαβουν γιανη σε βαλαν μπροστα για εχουν ωφελοσ αυτοι προσεχε τουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εχει δικιο ο μεγαλοσ ,τωρα εσυ φτεσ που δεν βγηκατε πρωτοι κριμα ρε τσεπκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. φιλαρακο αυτουσ που ειχεσ στη τζαμαρια μποστα τη λεξη αυτοσ ειναι φασηστασ την ειχανε σαν καραμελα δεν ξερω αν επεσε συρμα απο το κομα που σασ στηριξε να εκφραζωντε ετσ παντοσ απο αυτουσ τουσ π.... χαθηκε η μπαλα φιλε μου καλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. με αυτα που εκαναν τα στελεχ σου εγω δεν ξαναπαταω στο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.