Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις 61 μεταναστών για παράνομη παραμονή


Ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες στην ευρύτερη περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, όπου το προηγούμενο διάστημα είχαν σημειωθεί αιματηρά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών, προκαλώντας την ανησυχία των κατοίκων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η συγκεκριμένη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε  από τις 7.00 το απόγευμα έως τις 12.00 τα μεσάνυχτα από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης με τη συμμετοχή των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

Κατά την επιχείρηση ελέγχθηκαν συνολικά 160 αλλοδαποί, εκ των οποίων συνελήφθησαν 61, διότι δεν κατείχαν έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.

Πρόκειται για υπηκόους Πακιστάν, Ιράν, Ιράκ, Αλγερίας κ.ά. που οδηγούνται στα αρμόδια τμήματα αλλοδαπών προκειμένου να εφαρμοστεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.