Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Την άρση ασυλίας του Π. Πολάκη αποφάσισε η Βουλή - Τι είπε στην ομιλία του


Με 163 ψήφους υπέρ για την πρώτη υπόθεση και με 162 για τη δεύτερη, η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε την άρση ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης διώκεται για δύο υποθέσεις. Η πρώτη αφορά φερόμενη παράνομη ηχογράφηση συνομιλίας του με τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα και η δεύτερη τη μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή.

Ειδικότερα, σε σύνολο 176 παρόντων βουλευτών, για την πρώτη υπόθεση υπέρ ψήφισαν 163 και κατά 13. Για τη δεύτερη υπόθεση υπέρ ψήφισαν 162 και ένας βουλευτής ψήφισε «παρών».

Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός σε μια φορτισμένη ομιλία έκανε λόγο για πολιτική δίωξη και προκάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ να προσπαθήσουν να τον βάλουν φυλακή.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.