Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αλμωπία: Ροτβάιλερ επιτέθηκε και τραυμάτισε δίχρονο κοριτσάκι


Με εκδορές στο πρόσωπο σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται κοριτσάκι 2 ετών το οποίο δέχτηκε επίθεση από σκυλί ράτσας Ροτβάιλερ. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στη Χρύσα Αλμωπίας, όταν το κοριτσάκι με τους γονείς του επισκέφθηκαν συγγενικό τους πρόσωπο και ενώ ήταν στην αυλή του σπιτιού και έπαιζαν μαζί του, το σκυλί όρμησε ξαφνικά στο κοριτσάκι που γλύτωσε από την άμεση παρέμβαση των οικείων του σπιτιού και των γονέων του. Τραυματίσθηκε στο πρόσωπο και διακομίσθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Έδεσσας και στη συνέχεια της Θεσσαλονίκης όπου και νοσηλεύεται. Σε βάρος του 48χρονου ιδιοκτήτη του σκυλιού που συνελήφθη σχηματίσθηκε δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα της Έδεσσας και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. πότε θα καταλάβει ο κόσμος ότι τα ζώα όσο και να τα εκπαιδεύσεις δε λειτουργούν με νόηση και συναισθήματα, αλλά με ένστικτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
      ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΕΘΕΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΠΟΖΟΥΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

      Διαγραφή
  2. Τα σκυλια αυτα ειναι για αυλες.Χρειαζονται την αναλογη εκπαιδευση και φροντιδα.Δεν ειναι για τα διαμερισματα και τα σαλονια.Ετσι δεν θεωρουνται ζωοφιλοι αυτοι που τα περιοριζουν στα διαμερισματα τους...αντιθετα τα ταλαιπωρουν...γι αυτο και αυρα αντιδρουν.λιγο καιρο πριν ηταν το μωρακι...τωρα το κοριτσακι αυτο...βαλτε μυαλο επιτελους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.