Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας στην Πλατάνη Πέλλας (φωτο)


Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλατάνης – Εδέσσης, τιμήθηκε το διήμερο 25 και 26 Οκτωβρίου με ιερές ακολουθίες και λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας, με αφορμή της συμπληρώσεως του ενός έτους από την τοποθέτηση του επίχρυσου πουκαμίσου.
Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πλατάνης -Εδέσσης, βρίσκεται αντίγραφο της εικόνας της Παναγίας Ιεροσολυμίτισσας σε βυζαντινή μορφή. Ενθρονίστηκε στον ναό στις 25 Ιουλίου 2017 και στις 25 Οκτωβρίου 2018 έγινε και η τοποθέτηση επίχρυσου πουκαμίσου στην Ιερά Εικόνα, που σκεπάζει με την σκέπη της όλους τους προσκυνητές που την επικαλούνται.
Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας, είναι ακριβές καθηγιασμένο αντίγραφο της προτότυπης εικόνας η οποία φυλάσσεται στον τάφο της Γεσθημανής στους Αγίους Τόπους. Η εικόνα έχει αγιογραφηθεί από το Ιερό Ησυχαστήριο Παναγίας Παραμυθίας & Αγίου Γεωργίου Ανύδρου και αποτελεί μόνιμη ευλογία και πνευματική παρακαταθήκη στον νάο μας.

Εκ του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Επίχρυσο πουκάμισο;;; Τι λέτε ρε;; Τι πίνετε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου εισαι αθεος τι στο διαολο σε νοιαζη τι πουκαμισο φοραει η Παναγια.αντε γιατί μας έχετε πρηξει τα μεζεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο την τσέπη σου τα πήρανε ? άντε ρε ασχοληθείτε με την αθεία σας και αφήστε τα σχόλια για την ορθοδοξία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.