Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Η αληθινή ιστορία του Πινόκιο» του Σκυδραίου συγγραφέα Αν. Τουμανίδη, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη με διεθνές cast ηθοποιών!


«Η αληθινή ιστορία του Πινόκιο» του συντοπίτη μας  Σκυδραίου συγγραφέα  Αντώνη Τουμανίδη, μεταφέρεται στην μεγάλη οθόνη και μάλιστα με διεθνές cast ηθοποιών.

Την  είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο συγγραφέας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN TV και μετέφερε τις πρώτες πληροφορίες για την κινηματογραφική μεταφορά

Ο «Παιχνιδοποιός» αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τις πρώτες πληροφορίες για την κινηματογραφική μεταφορά της «Αληθινής Ιστορίας του Πινόκιο»!

«Η Αληθινή Ιστορία του Πινόκιο», περιλαμβάνεται στο βιβλίο «Εφιάλτες & Παραμύθια», που κυκλοφόρησε το 2015 (Εκδόσεις Anubis, Β΄ Έκδοση, 2018). 

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι «Η αληθινή ιστορία του Πινόκιο»  μεταφέρεται στον κινηματογράφο σε μια διεθνή παραγωγή, σε σενάριο του ίδιου του Αντώνη Τουμανίδη. Το σενάριο κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Σεναρίου Φαντασίας για το 2018 στο Μεσογειακό Φεστιβάλ Κινηματογράφου (Medff) και ήταν υποψήφιο για Καλύτερο Σενάριο στο Genre Celebration Festival 2018 (Τόκυο) και στο Birmingham Film Festival 2018, ενώ ήταν Επίσημη Επιλογή στο διαγωνιστικό τμήμα του Παγκόσμιου Φεστιβάλ του Ασιατικού Κινηματογραφικού Κέντρου το 2017 (AFC Global Fest) και στο Underground Indie Film Festival 2018 στην Αμερική.

Το 2017 κυκλοφόρησε στην Αμερική και τον υπόλοιπο κόσμο το σενάριο «Pinocchio: Puppet of the Devil» και στην Ελλάδα το μυθιστόρημα Secta (Εκδόσεις Anubis).

Το Νοέμβριο του 2018 κυκλοφόρησε, ως νουβέλα πλέον, «Η Αληθινή Ιστορία του Πινόκιο»  (Εκδόσεις Anubis) και «Το Μυστικό της Λαίδης Όντλι» (μετάφραση για πρώτη φορά στα ελληνικά του αριστουργήματος της Mary Braddon -  Εκδόσεις Ελκυστής).

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Αντώνης Τουμανίδης γεννήθηκε το 1979 στη Σκύδρα.
Σπούδασε Ιστορία της Τέχνης και Αρχαιολογία στα Ιωάννινα και Τεχνοκριτική, Θρησκειολογία και Κινηματογράφο στη Γαλλία. Το 2009 συνεργάστηκε με τη σκηνοθέτιδα Λουκία Ρικάκη στην ταινία «You... my mirror». Τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε το βιβλίο του Trapped.
Ο Αντώνης Τουμανίδης είναι μέλος της Ένωσης Συγγραφέων Αμερικής. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.