Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προγραμματισμένη συνάντηση του βουλευτή Πέλλας Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο (φωτο)


Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας συνομίλησε σε προγραμματισμένη συνάντησή τους ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης. Η πρωτοβουλία για τη συνάντηση ανήκει στο Βουλευτή, ο οποίος ως μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, ζήτησε να ενημερωθεί για σειρά ζητημάτων που απασχολούν τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και την Άμυνα της χώρας γενικώς.
Ο Υπουργός παρουσίασε τις προτεραιότητες και το σχεδιασμό του για την πορεία της Εθνικής Άμυνας. Συζητήθηκε η κατεύθυνση που θα έχει η νέα δομή δυνάμεων, καθώς και η προοπτική παραχώρησης σε Δήμους της χρήσης διαφόρων ανενεργών εγκαταστάσεων που υπάγονται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με ιδιαίτερη αναφορά στο νομό Πέλλας. Αναφέρθηκαν στις ανάγκες των τριών Κλάδων, συμπεριλαμβανομένων και των εξοπλισμών, αλλά και σε θέματα που αφορούν τα στελέχη και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στη συνέχεια, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις απειλές της χώρας, με έμφαση στην Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και στη διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος. Και οι δύο τόνισαν την ετοιμότητα και τον υψηλό επαγγελματισμό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και την προστιθέμενη αξία των συμμαχιών και των στρατηγικών σχέσεων της χώρας με γειτονικά ή άλλα κράτη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Λάκη πολυ υπερτονιζεις την νεανικοτητας σου, και περιμενα ενα νεο υφος και ηθος, δυστυχώς η οικειοποίηση του έργου του ΣΥΡΙΖΑ με την ενεργειακή αναβάθμιση των νοσοκομείων του Νομού, εδειξες ότι είσαι και συ....από ευγένεια δεν σε χαρακτηρίζω.Και αυτό που αναρτησες δεν είναι τίποτα για ανακοίνωση, απλά φωτο για λαικ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙς ΒΡΕ ΛΑΚΗ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑς ; να μας εντυπωσιασεις; Ποσο ενδιαφερει τον μεσο ψηφοφορο σου η ενημερωση του για τα θεματα Αμυνας; Θα τον ενημερωσουν η Τρεμη κι ο Μπογδανος! Πιασε εκει τον Βρουτση , να σου πει ποσο θα ανεβασει τα ασφαλιστρα του ΕΦΚΑ, γιατι αυτη η αυξηση διπλασιασμος ,της κατωτερης κατηγοριας θα σας κοστισει ακριβα! πιαστε εκει τους εκκοκιστες-εμπορους αγροτικων προιοντων , να δωσουν κανενα λεπτο στις τιμες των αγροτικων προιοντων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.