Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και της πόλης των Γιαννιτσών (βίντεο)


Εκδήλωση Αγάπης από τον Δικηγορικό Σύλλογο 

Σε εορταστική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα έγινε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, το άναμμα του Δέντρου των Χριστουγέννων του Δήμου Πέλλας, στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία Γκόνου Γιώτα, στα Γιαννιτσά, από τον Δήμαρχο Γρηγόρη Στάμκο. 
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κάτω από τους ήχους μουσικών συνόλων του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών, της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου, ακούστηκαν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ μετά την λήξη της αντίστροφης μέτρησης, ο Δήμαρχος κ. Στάμκος άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και φωταγωγήθηκε ολόκληρη η πλατεία Γκόνου Γιώτα.
Σε μια "Λευκή Νύχτα", αφού τα καταστήματα, παρέμειναν μετά από πρωτοβουλία του Εμπορικού συλλόγου Γιαννιτσών ανοιχτά μέχρι τις 11:30΄, παράλληλα την ίδια ώρα έγινε και η εορταστική φωταγώγηση της πόλης προσδίδοντάς της έτσι την γιορτινή λάμψη των Χριστουγέννων.

Με την ευκαιρία των παραπάνω εκδηλώσεων ο Δήμαρχος Πέλλας, Γρ. Στάμκος ευχήθηκε «καλές γιορτές για όλους». Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, είπε, προγραμματίστηκε μια εβδομάδα νωρίτερα σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, γιατί έπρεπε να υπάρξει χρόνος για να χωρέσουν όλα όσα έχει προγραμματίσει ο Δήμος και οι συνεργάτες του για τα παιδιά, εκπαιδευτικά προγράμματα, ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και φυσικά την Παραμυθούπολη.  

Ταυτόχρονα, με το σύνθημα «Λίγο γάλα για πολλούς», ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών σε συνεργασία με το Δήμο Πέλλας, τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. και τον Σύλλογο Αθλούμενων Δικηγόρων Γιαννιτσών και φίλων "Δικαιόπολις", έστησαν  το «Δέντρο της Αγάπης» δίπλα ακριβώς στο Δέντρο των Χριστουγέννων, με κουτιά με γάλα μακράς διαρκείας. Να σημειωθεί ότι τα κουτιά με το γάλα, με μέριμνα του συλλόγου, θα προσφερθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου.

Στην εκδήλωση τα παιδιά είχαν την χαρά να δουν τον Άι Βασίλη και τα ξωτικά, καθώς έκαναν το πρώτο τους πέρασμα από την πόλη  προσφέροντας ΄΄καλούδια΄΄, με το «Άρμα του Αι Βασίλη με το έλκηθρο του από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας». 
Να σημειωθεί τέλος, ότι από νωρίς το απόγευμα, ο Κούλης ο Ξωτικούλης βρίσκονταν στην πλατεία και υποδεχόταν τους μικρούς μας φίλους με τραγούδι, παιχνίδι και  πολλές πολλές εκπλήξεις!
Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με την ρίψη φαντασμαγορικών πυροτεχνημάτων που έδωσαν πιο εορταστικό τόνο στην εκδήλωση.
anamadedrougian
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. κΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ...ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΕ... ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΗΣ ΓΙΟΡΤΗ ΡΟΥΤΙΝΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΠΡΑΣΙΝΟ,ΔΕΝΤΡΑ, ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ,ΚΟΥΝΙΕΣ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΣΑΝ ,ΙΣΩΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΔΟΥΝΕ ΚΟΥΝΙΕΣ! ΤΙ ΔΙΑΟΛΟΟ ; ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15-20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ,Ο ΙΔΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ; ΜΟΝΟ ΟΙ ΧΕΛΩΝΕΣ ,ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΖΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ,ΑΝΕΡΓΙΑ, ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΦΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΧΡΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία φανφάρα και μισή....σαχλαμάρα με τα όλα της.... Κατώτερη της πόλης και της περίστασης των γιορτών που έρχονται, χωρίς νόημα, ουσία, ενδιαφέρον. Άχρωμη, άνοστη, άοσμη, με τσιρίδες, μουσική άλλου χώρου και νοήματος, χωρίς καμία ευστοχία για το νόημα των γιορτών και του ακροατηρίου που ήταν παιδιά. Αίσχος.... Συμβουλευτείτε τουλάχιστον ειδικούς και παιδαγωγούς. Οι άσχετοι με το θέμα υπάλληλοι του δήμου επιτρέπεται να παρουσιάζουν θεματική ενότητα Χριστουγεννιάτικου περιεχομένου??? Το δε θέμα (το άναμμα του δέντρου) ποιο ήταν?? Ποιο δέντρο άναψε ανάμεσα στα άλλα ισοϋψή??? Πόσα φώτα άναψαν??? Ποια αναφορά έγινε για το θέμα??? Τίποτε....κενό όπως και ο Δήμος μας....Λύπηση......και μόνο λύπηση... Και τα βεγγαλικά πού χωράνε ανάμεσα σε μικρά παιδάκια που μόνο τρόμο προκάλεσαν? Τι σημαντικό γεγονός ανήγγειλαν? Οι δε μικροί τυμπανιστές γιατί να χτυπούν στρατιωτικό ρυθμό? Χάθηκαν τόσοι άλλοι διαφορετικοί και ευχάριστοι ρυθμοί? Λύπηση και μόνο λύπηση στον Δήμο μας.... Μόνη ευχάριστη νότα οι όμορφες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες της μπάντας του Δήμου!!! Μπράβο στους νεαρούς για την δουλειά τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενας αποτυχημενος δημαρχος που δεν εχει σχεδιο και πεταει πυροτεχνηματα οπως η παραμυθουπολη, ή καλυτερα παραγκουπολη

      Διαγραφή
    2. Αποτυχημένος δήμαρχος και επιτυχημένη μπάντα με μαέστρο "άνευ" κάτι δεν "κουμπώνει".

      Διαγραφή
  3. Μηδέν από μηδέν....μηδέν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1+1=2 ΣΤΑΜΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2032

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για βουλευτης θελει να κατεβει ο δικος σου... θα φαει καλα!

      Διαγραφή
  5. Συνταξιούχος που αγαπά τα Γιαννιτσά.2 Δεκεμβρίου 2019 στις 9:51 μ.μ.

    Ο Θεσμός του ανάμματος του δέντρου κρατάει 20 χρόνια.Ξεκίνησε με Βαμβίνη δήμαρχο και Πλιόγκα στη ΔΕΠΑΓ.Από τότε κακά τα ψέμματα δεν άλλαξε ούτε μετεξελίχθηκε καθόλου.Η παραμυθούπολη που ξεκίνησε στην αρχή ως πολλά υποσχόμενη αν και εφόσον εμπλουτιζόταν κάθε χρόνο,παρέμεινε στάσιμη.Και σαφέστατα παραπαίει γιατί, ούτε αναπτύχθηκε κι ούτε εκσυγχρονίστηκε.Για να μαστε σοβαροί.Δεν αποτελεί πόλο έλξης ,αντίθετα είναι εκεί κάθε χρόνο στάσιμη και ακαλαίσθητη ως απομεινάρι ενός αποτυχημένου εγχειρήματος που ακολουθεί μια πεπατημένη χαμηλού κόστους.Δεν γίνεται σοβαρή δουλειά σ'αυτή την πόλη κι αυτό με θλίβει.Ελπίζω να το καταλάβουν κάποια στιγμή .Όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.