Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Δημάρχου και Προέδρου Δ.Σ. Πυλαίας – Χορτιάτη στο Δήμαρχο Αλμωπίας


Την  Τετάρτη 30/10/2019 ο Δήμαρχος Αλμπωπίας Χρήστος Μπάτσης υποδέχτηκε τον Δήμαρχο Πυλαίας – Χορτιάτη κ. Ιγνάτιο Καϊτετζίδη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και του ΦΟΔΣΑ κ. Μιχαήλ Γεράνη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου μας κ. Βέσκος Δημήτριος. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα όπως η υποψηφιότητα του κ. Καϊτετζίδη για την προεδρία της ΠΕΔΚΜ στις προσεχείς εκλογές του οργάνου και η βελτίωση λειτουργίας των Δήμων, δεδομένης της μεγάλης εμπειρίας του κ. Καϊτετζίδη ο οποίος επανεκλέγεται για 6η συνεχόμενη θητεία. Ακόμα οι δύο ομόλογοι συζήτησαν την προοπτική ευρύτερης συνεργασίας των δύο Δήμων και θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του κ. Γεράνη.

Κλείνοντας, ο κ. Μπάτσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους δύο άνδρες και παρέλαβε ως δώρο το αναμνηστικό λεύκωμα του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.