Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΠΕ Πέλλας: Επί ποδός για την πρόληψη και αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων


Τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι σε πλήρη εξέλιξη και οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται επί ποδός, συνδράμοντας με κάθε διαθέσιμο μέσο στην ασφάλεια των πολιτών και στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων. Με τον συντονισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, μηχανήματα της Περιφέρειας έσπευσαν στα ορεινά χωριά του Δήμου Αλμωπίας, όπου παραμένουν για την πρόληψη και αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων.
 Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής: «Βρισκόμαστε σε πλήρη επιφυλακή για να προλαμβάνουμε και να αντιμετωπίζουμε τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Από την πρώτη στιγμή, υπήρξε συνεργασία με την Περιφέρεια, η οποία βρίσκεται σε ετοιμότητα. Καλούμε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, ιδιαίτερα όσον αφορά στα χωριά του ορεινού όγκου».

Σημερινή φωτο από τον Παλιό Άγιο Αθανάσιο

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ποια είναι τα έντονα καιρικά φαινόμενα; Η πέτσα που έπιασε στα 1200 μέτρα υψόμετρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα μας κάψει ο θεός με τις βλακείες τους .άκου έντονα καιρικά φαινόμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.