Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θεσσαλονίκη: 56 συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών


Πενήντα έξι άτομα συνελήφθησαν χθες στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από αστυνομική επιχείρηση, καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελλάδα. Η επιχειρησιακή δράση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε χθες, από τις 9.30 το πρωί έως τις 3.30 μετά το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών, γύρω από τη δομή φιλοξενίας του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου, όπως και στις εγκαταστάσεις του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, και του Σταθμού Διαλογής. 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθησαν συνολικά 115 αλλοδαποί. Οι 56 που συνελήφθησαν οδηγήθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. Και από εκεί που ηρθαν και γρήγορα πολύ τους ανεχτήκαμε άντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσενα δηλαδη τι σου στερησαν; Ειναι ανταγωνιστες στην παιδεια σου; στην επιστημονικη σου καταρτιση; στα πτυχια σου; 'Η, μαλλον φοβασαι μην μαθουν καλυτερα ελληνικα, σε περασουν και σε κοροιδευουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα μια μέρα από Θεσσαλονίκη μεριά να δεις τι θα σου στερησουν...Κάνε το κομμάτι ΚΤΕΛ με σταθμό τρένων μόλις πέσει ο ήλιος και μετά πες μας την γνώμη σου.

      Διαγραφή
    2. Δεν παίρνεις στο σπίτι σου μερικούς που θα μας κάνεις και μαθήμα είναι λαθρομετανάστες αυτό φτάνει

      Διαγραφή
  3. Δεν διέθεταν τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα παραμονής. Ναι Κύριοι!!!! Δηλαδή;;; Παράνομοι. Άρα;;;; Λαθρομετανάστες. Άρα;;;; Η νόμιμη απέλαση. Τελειώσαμε Κύριοι. Να ξεβρωμίσει ο τόπος μας. Απλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χιλιάδες είναι Κ πρέπει να φυγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ είσαι το φωτεινό παράδειγμα του Έλληνα να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.Γι αυτό θα παραμείνεις Μπουρ....σαν κράτος και δεν θα πας ποτέ μπροστά.Το πρόβλημα κουτοπονηρε δεν λύνεται αν κρυφτεί κάτω από το χαλί,ούτε με το "πονάει ποδι;κόψει πόδι".

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.