Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι καταστηματάρχες κατέθεσαν προσφυγή στο ΣτΕ κατά του αντικαπνιστικού νόμου


Το Πανελλήνιο Σωματείο Καταστημάτων και Καταναλωτών Εστίασης και Διασκέδασης, κατέθεσε αίτηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά των συναρμόδιων υπουργείων και του
Ελληνικού Δημοσίου, ζητώντας την ακύρωση της απόφασης, σύμφωνα με την οποία απαγορεύτηκε η χρήση καπνού, χωρίς να προβλέπεται η δυνατότητα εξαίρεσης οποιουδήποτε καταστήματος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΚΕΔΙ, «το Σωματείο έχει ως σκοπό την προάσπιση των εν γένει συμφερόντων των ιδιοκτητών επιχειρήσεων εστίασης». Οι λόγοι για τους οποίους γίνεται η αίτηση ακύρωσης, έχουν να κάνουν σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, με παράβαση του δικαιώματος ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας και της εν γένει επαγγελματικής ελευθερίας, με παράβαση της αρχής της αναλογικότητας σχετικά με τα προστατευόμενα δικαιώματα καθώς και με παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας σχετικά με το ύψος των επιβληθέντων προστίμων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Τώρα που έστρωσαν τα μαγαζιά σας και έγιναν ανθρώπινα, τώρα θέλετε να τα ξανακάνετε αχούρια? Ε να τα χαίρεστε ρε άχρηστοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΚΑΡΚΊΝΟ ,ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ,ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΕΜΕΊΣ ΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η θα γίνετε νόμιμοι η κλειστε τα ρημάδια σας απο παρανομία σε παρανομία πάτε ανασφάλιστους, κατάληψη πεζοδρομίων, φασαρίες, ποτά σε ανήλικα, ηχορύπανση, δεν κόβετε αποδιξεις,κλπ και τώρα το τσιγάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαγκες σχολιαστες ανοιξτε εσεις μαγαζια επενδυστε και μετα ακολουθηστε αυτα που ζηταει το κρατος. Αλλιως αν δεν τολματε ας παει 10 ευρω το ποτο οπως στην ευρωπη και ολοι νομιμοι θα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαντηση σε προηγούμενο σχόλιο: Επειδή κάποιοι από μας ζούμε στην Ευρώπη και βλεπουμε τι γίνεται, το κάπνισμα απαγορεύεται παντού και κανείς δεν κάνει παράπονο. Ούτε καν οι έλληνες καπνιστές που έρχονται ως τουρίστες. Όσο για τα ποτά, δεν κάνουν 10€ σε μπαρ και καφετέριες(Εκτός από κάποιες "ακριβές" μεγάλες πόλεις) αλλά λιγότερο. Μην γενικεύουμε καλύτερα σας παρακαλώ. Πολλοί είναι οι καπνιστές που χαίρονται επιτέλους καθαρή ατμόσφαιρα στα ελληνικά μαγαζιά και μπράβο μας και καλό θα είναι να παραμείνει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.