Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γεννηματά: Επαναφέρει Βενιζέλο για υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας


Την πρόταση της να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας ένας εκ των Ευάγγελου Βενιζέλου, Γιώργου Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη, επαναφέρει με σημερινή της ομιλία στη συνεδρίαση στελεχών για τον προγραμματισμό δράσεων και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. «Μέσα σε αυτήν την κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, μετά από δέκα χρόνια πόλωσης, διχασμού, με ευθύνη της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που καθυστέρησε την έξοδο από την κρίση, έχει έρθει η ώρα να γυρίσουμε σελίδα, να αλλάξει τρόπο λειτουργίας το πολιτικό σύστημα. Έχει την ευκαιρία ο κ. Μητσοτάκης, με την επιλογή του προσώπου για την Προεδρία της Δημοκρατίας να δείξει ότι κάτι αρχίζει να αλλάζει στον τόπο. Με ένα πρόσωπο από την παράταξή μας που στάθηκε δημόσια απέναντι σε αυτές τις λογικές, ένα πρόσωπο που με κάθε τρόπο ήταν παρών στα χρόνια της κρίσης», είπε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά.

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερες δηλώσεις της η κ. Γεννηματά είχε υποστηρίζει ότι «και οι τρεις πρώην πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, ο Κώστας Σημίτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπανδρέου πληρούν τις προϋποθέσεις γι’ αυτή την θέση γιατί έβαλαν πλάτη στα δύσκολα για τη χώρα».

Με δεδομένο, ωστόσο, ότι τόσο ο Κώστας Σημίτης όσο και ο Γιώργος Παπανδρέου θα δημιουργούσαν τεράστια εσωκομματικά προβλήματα στον Κυριάκο Μητσοτάκη απ’ όλες τις πλευρές, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει την, έστω, ανοχή, αν όχι στήριξη, του Αντώνη Σαμαρά, είναι σαφές ότι η κ. Γεννηματά όταν αναφέρεται στους τρεις πρώην προέδρους, μιλά για τον Ε.Βενιζέλο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ¨¨ΠΑΤΕΡΑΣ¨¨ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ;
    ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ;
    ΦΩΦΗ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑΚΑΝΕΙΣ;
    ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΉΞΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ta.ipovrxia.pu.jernun.ti.eginan.ta.plerosame.ja.xriso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καντε οτι θελετε αυτον τον ηλιθιο λαο.Ετσι και αλλιως δεν καταλαβαινει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ Ω Σ Τ Ο Σ......................
      ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ: EIMAI NΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ Κ.Λ.Π.
      ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ΘΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ

      Διαγραφή
  4. Φώφη ? κόρτσοπον ....αχούλ κέις (μυαλό δεν έχεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.