Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Απαλλάχθηκαν οι 150 κατηγορούμενοι για υπόθεση παράνομου στοιχήματος


Απαλλάχθηκαν από την κατηγορία για «σύσταση συμμορίας» και οι 150 κατηγορούμενοι που κάθισαν σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Γιαννιτσών. Η δίκη που αρχικά ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών λόγω του μεγάλου αριθμού των κατηγορουμένων, τελικά έγινε στην δικαστική αίθουσα γιατί η απόφαση για αλλαγή της αίθουσας έπρεπε να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ.

Τελικά οι κατηγορούμενοι, που αντιμετώπιζαν την κατηγορία «σύστασης συμμορίας» σε βαθμό πλημμελήματος, για υπόθεση κυκλώματος παράνομου απαλλάχθηκαν λόγω ακυρότητας του «κλητήριου θεσπίσματος».

Η υπόθεση αφορούσε σε υπόθεση κυκλώματος παράνομου στοιχήματος που είχε αποκαλυφθεί πριν από 6,5 χρόνια περίπου (Οκτώβριος και Νοέμβριος του 2013) στην ευρύτερη περιοχή των Γιαννιτσών, όπου φέρεται να ήταν η έδρα του κυκλώματος και είχαν γίνει αθρόες συλλήψεις σε πολλές πόλεις της χώρας.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισαν 150 άτομα (με ελάχιστες απουσίες) από πολλές περιοχές της χώρας όπως της Πέλλας, της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης, της Αττικής, της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Ροδόπης, της Λάρισας, της Αιτωλίας, της Ζακύνθου και της Φθιώτιδας, της Τρίπολης κ.α.

Τα άτομα που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για την υπόθεση αυτή, θα δικαστούν σε άλλη δικάσιμο και αφού ολοκληρωθεί η ανάκριση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Προς ΕΛΑΣ...μην ασχολείστε ξανά με τίποτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μολις βγηκε η ΝΔ παραγραφονται ολα τα κακουργηματα! Απο ναρκοεμπορους-παραγοντες του ποδοσφαιρου-νταβατζηδες της κυβερνησης, μεχρι Novartis καθοτι σδε ολες τις χωρες ηταν κακουργημα-απατη ,εκτος απο την Ελλαδα ! Μονο εδω ηταν σκευωρια! Μετα παμε σε Μηλιωνηδες -Φλωρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΤΕ ΤΕΡΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΒΡΕ ΖΩΑ.ΟΧΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ.ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΤΟΠΟ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.