Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κινητοποιήσεις στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών μετά την επιστροφή των μαθητών από την Ιταλία


Aνήσυχοι είναι οι μαθητές του 1ου Λυκείου Γιαννιτσών ύστερα από την επιστροφή των συμμαθητών τους της Γ΄Λυκείου που συμμετείχαν στην πολυήμερη εκδρομή στην Ιταλία. Ο φόβος τους είναι μήπως τους μεταδώσουν τον covid19 μετά από τα κρούσματα που υπήρξαν στην Ιταλία. 
Έκλεισαν με κάδους την είσοδο του Σχολείου τους και δεν έγιναν μαθήματα. Αύριο το πρωί αναμένεται να επισκεφθεί το σχολείο η Νομίατρος για να τους ενημερώσει  σχετικά για το θέμα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. Έλεος μ αυτες τις εκδρομές εμάς που θα πανε τώρα τι περιμενουν για να τις ακυρωσουν με τα χεράκια μας θα βγάλουμε τα ματάκια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που έπρεπε ήταν να μπουν σε καραντίνα τα παιδιά που γύρισαν κάπως έτσι εξαπλώνεται ο ιός γιατί η εκδήλωση του θέλει μια βδομάδα έως δύο τα παιδιά έχουν απόλυτο δίκιο. Δεν είναι προφύλαξη αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι θαψτε μας και κάτω από το χώμα..κρίμα μονο

      Διαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΑΜΑΝΦΟΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω απόλυτα, τέτοιες δράσεις όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε με την δήθεν " κατάληψη " παρουσιάζει πως δρουν στο σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον τα παιδιά.

      Διαγραφή
    2. Ποια ντροπη βρε ανοητε για τους καθηγητες ,οι οποιοι υποχρεωνονται , ειτε απο τον νομο να συνοδεψουν τα παιδια μας ,ειτε απο το φιλιτιμο τους, και να φερουν την ευθυνη ,για οτι συμβει , με την αναγωγη συμπεριφορα καποιων κακομαθημενων παιδιων,ειτε εξαιτιας της αναισθησιας καποιων γονεων ,οι οποιο τα εστειλαν εν γνωση ,με ιωσεις και αρρωστα; Εγω θα προτεινα κατι! Κανενας καθηγητης συνοδος! σΰνοδοι αποκλειστικα και μονο οι γονεις! Να επιβλεπουν τις κορες τους με "μινι ' φουστες, και ξεβρακωτες, να τα προσεχουν μην μεθυσουν , μη δηλητηριαστουν, παρεα με τα παιδακια τους στα μουσεια, σε επισκεψιμους χωρους, παρεα στη διασκεδαση ! Αφου δε μας αρεσει ετσι, προκειμενου να μην στερηθουν τις εκδρομουλες οι κανακαρηδες μας, συνοδοι εμεις οι γονεις ! Αλλιως δεν ξεκινανε! τι λες μαγκα !

      Διαγραφή
  4. κοψτε αυτες τις εκδρομές πια..ρωτήσατε και εμας τους γονεις;;έλεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.