Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ. Σταμενίτης: Επιλύεται το ζήτημα των μεταβιβάσεων γεωργικών κλήρων


Με το άρθρο 39 στο σχέδιο νόμου με τίτλο «Αγροτικοί Συνεταιρισμοί και άλλες διατάξεις», που κατέθεσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βρίσκεται στο στάδιο επεξεργασίας στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, δίνεται λύση στο πρόβλημα που υπάρχει και αφορά στις μεταβιβάσεις των γεωργικών κλήρων. 

Ειδικότερα, με την παράγραφο 3 του προτεινόμενου άρθρου παρατείνεται η προθεσμία επικύρωσης των δικαιοπραξιών που καταρτίστηκαν κατά παράβαση του αγροτικού κώδικα. Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, η συγκεκριμένη διάταξη παρέχει το απαραίτητο χρονικό περιθώριο στον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό ενδιαφερομένων προκειμένου αυτοί να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες και να αποκτήσουν εμπράγματα δικαιώματα στα ακίνητα τους. 

Αναφορικά με την εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης Διονύσης δήλωσε: «Η επίλυση, μέσω νομοθετικών ρυθμίσεων, του προβλήματος που υπάρχει σχετικά με τις μεταβιβάσεις των γεωργικών κλήρων είναι ένα σημαντικό βήμα, καθώς δίνει το χρονικό περιθώριο προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις τους. Είναι ένα ζήτημα που στην περιοχή του Νομού Πέλλας απασχολεί πολλούς συμπολίτες μας και η επίλυση του μας προκαλεί ιδιαίτερη ικανοποίηση».  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Λύση για την επιβίωση των αγροτών έχετε κύριε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με μεγάλη μου χαρά πληροφορούμε επί τέλους κάτι που εδώ και μήνες τόσο εμένα όσο και πολλούς ακόμα μας είχε δημιουργήσει τεράστια αναστάτωση γιατί μέσα σε σύντομη χρονική διάρκεια έπρεπε να ολοκληρωθούν οι μεταβιβάσεις γεωργικών κλήρων,ευτυχώς δόθηκε αυτή η παράταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Διονύση ειλικρινά περιμέναμε να γίνει κάτι γιατί ήταν άδικο για όλους εμάς που δεν προλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλά ρε Διονύση, ξεπερασες και τον σηφακη,πού έπερνε άρθρα από νομοσχέδια και τα παρουσίαζε, χωρίς βέβαια να λέει ότι με δική του ενέργεια, αλλά άφηνε να εννοηθεί ότι κάτι έκανε, για να τσιμπήσουν οι μπουταλαδες και να πούνε μπραβο .Αν έχεις κάνει κάποια ενέργεια βγάλε την ανακοίνωση που εχεις εκδοσει πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου.Καμμία .Είναι ντροπή να οικειοποιησαι το έργο της κυβέρνησης.
    Καρατζοβα παρακαλώ να περάσει.Αν λέω ψέματα να βγει να με διαψεύσει αυτός, ή συνεργάτης του,ή όποιος άλλος.Δεν θα μπορέσει κανείς γιατί λέω την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.