Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα μέλη και οι φίλοι της "Ενωτικής Δράσης" έκοψαν την βασιλόπιτα (φωτο)



Ευχές αντάλλαξαν τα μέλη και οι φίλοι του συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, το βράδυ της Κυριακής 2 Φλεβάρη 2020, στο φιλόξενο περιβάλλον της οικογενειακής ταβέρνας ΚΑΛΥΒΑ στον παραδοσιακό οικισμό Αγίου Αθανασίου. 
Τους καλεσμένους υποδέχτηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού κος Αντώνης Ρυσάφης Στην καθιερωμένη ετήσια δεξίωση κοπής βασιλόπιτας που ευλόγησε ο πατήρ Νικόλαος Ουζούνης, οι παρευρισκόμενοι σε φιλικό και άκρως “ενωτικό” κλίμα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να διασκεδάσουν αλλά παράλληλα να επιβεβαιώσουν σύσσωμοι πως θα συνεχίσουν να βρίσκονται στις επάλξεις και να δηλώνουν δυναμικό παρόν στην τοπική μας κοινωνία.
Η βραδιά κύλησε ευχάριστα, τυχερός δε της βραδιάς αναδείχθηκε ο Τοπικός Σύμβουλος Κοινότητας Μεσημερίου κος Στέφανος Γιαννούσης, ο οποίος βρήκε το φλουρί. 
Τυχεροί όμως και όλοι όσοι ανήκουν στην “οικογένεια” της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ, καθώς τα μέλη της αποτελούν αξιόλογοι, δραστήριοι και δυναμικοί άνθρωποι.
pitendrasi
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.