Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη για την επίλυση του ζητήματος της Ο.Π. ΑΘΗΝΑ: «Έξις Δευτέρα φύσις»


Από την αρχαία κιόλας Ελλάδα είχε επισημανθεί ότι η συνήθεια και οι εξαρτήσεις γίνονται δεύτερη φύση στον άνθρωπο. Από τον κανόνα αυτό δεν μπορούν να ξεφύγουν ούτε η κυβέρνηση της ΝΔ, ούτε οι βουλευτές της. Μια ζωή έχουν μάθει να εκμεταλλεύονται τους κόπους άλλων είτε των εργαζομένων, είτε των φιλολαϊκών κυβερνήσεων. 
Κάθε φορά που αναλαμβάνουν την εξουσία, ανήμποροι να κάνουν κάτι δικό τους, ιδιοποιούνται, σπαταλούν ή καταστρέφουν το κεκτημένο των προκατόχων τους.
Παρέλαβαν μια χώρα έξω από τα μνημόνια, με 37 δις ταμείο και το μόνο με το οποίο ασχολούνται είναι να κάνουν «δώρα» στους πλούσιους φίλους και χρηματοδότες τους, την ίδια στιγμή που περικόπτουν αμοιβές, δικαιώματα, 13η σύνταξη, κοινωνικό μέρισμα κ.α. 
Στην Πέλλα οι  βουλευτές της ΝΔ επιχειρούν να οικειοποιηθούν την ριζοσπαστική λύση που κατοχυρώσαμε με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από παρέμβαση δική μου και του  Γιάννη Σηφάκη στο μεγάλο πρόβλημα της ΟΠ ΑΘΗΝΑ. 
Για την ιστορία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επίλυσε το χρονίζον πρόβλημα της ομηρείας των μελών της Ο.Π. ΑΘΗΝΑ με την ψήφιση του άρθρου 103 του ν. 4605/2019 σύμφωνα με το οποίο «Άρθρο 103 Τροποποίηση του ν. 4072/2012 (Α΄ 86) Μετά την παρ. 3 του άρθρου 294 του ν. 4072/2012 προστίθεται παράγραφος 4 ως εξής: «4.α. Σε εταιρεία του άρθρου 270, οι εταίροι ευθύνονται για τις υποχρεώσεις της μέχρι του ποσού της εταιρικής μερίδας τους, όταν η είσοδός τους στην εταιρεία και η γένεση των υποχρεώσεων έλαβαν χώρα πριν την έναρξη ισχύος του παρόντος και δεν συμμετείχαν με κανέναν τρόπο στη διοίκηση και διαχείριση της εταιρείας. β. Η ρύθμιση αυτή καταλαμβάνει και τις εκκρεμείς ενώπιον των Δικαστηρίων υποθέσεις
 Το Β’ Τμήμα του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους στη συνεδρίαση της 11ης Φεβρουαρίου γνωμοδότησε ομόφωνα θετικά στο ερώτημα που έγινε από τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή για το αν η διάταξη της παρ. 4 του άρθρου 294 του ν. 4072/2012 που προστέθηκε με το άρθρο 103 του ν. 4605/2019 που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στις 28-3-2019 εφαρμόζεται και στην περίπτωση των οφειλών σε ΦΠΑ και παρακρατούμενους φόρους των μελών της Ο.Π. ΑΘΗΝΑ. 
Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνεται ότι το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους είναι ανεξάρτητο όργανο σύμφωνα με τους νόμους και το Σύνταγμα (άρθρο 100 Α) και δεν επιδέχεται παρέμβασης, πίεσης ή επηρεασμού από πολιτικούς, των οποίων η μόνη συμβολή στην επίλυση της υπόθεσης είναι η καπηλεία. 
Οι γνωμοδοτήσεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους ερμηνεύουν, απλά, το νόημα των διατάξεων που έχουν ήδη ψηφισθεί και δεν παράγουν πρωτογενές δίκαιο. 
Η κοινωνία της Πέλλας, όμως, γνωρίζει την αλήθεια και σε λίγο θα αποδώσει και ευθύνες όταν ξαναψηφίσει. Για τους συναδέλφους δε της ΝΔ που τιμούν την παράδοση της παράταξής τους, έχω να πω μόνο τούτου: « Έξις δευτέρα φύσις». Ο λαός της Πέλλας δεν μπορεί να εξαπατηθεί με φτηνά τεχνάσματα. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. Ρε πάτε καλά ο Λάκης να είναι καλά με δικές του ενέργειες κλείνει το θέμα Αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον ζεις στον μύθο σου. Εσυ ειδικά δεν ασχολήθηκες καθόλου και μάλιστα τοσο Πολύ γνώριζες, που πρίν μια βδομαδα στο δελτίο σου έλεγες ότι συναντηθηκες την Τετάρτη το απόγευμα για να ενημερωθείς για την υπόθεση από στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.Και όχι μόνο αυτό έλεγες ,αλλα και ότι η απόφαση θα βγει τελος Φεβρουαρίου αρχές Μαρτίου.Κατά τα άλλα γνώριζες!! Ολα αυτά δείχνουν πόσο πολύ ασχολήθηκες και επιπλέον πού είναι οι φωτογραφίες που ως συνήθως βγαζεις!!! Εμεις οι άμεσα ενδιαφερόμενοι που παρακολουθουσαμε την υπόθεση ξέρουμε ότι, Δύο άνθρωποι ασχολήθηκαν αποδεδειγμένα, Σηφάκης και Καρασμανης. Εσυ ειδικά, ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 7:54 Και ψευδεσαι και τρως Παπά περαστικά και καληνύχτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία τζακρη ,είναι γεγονός ότι διαφωνούσατε με το κύριο Σηφακη ως πρός το ύψος των χρημάτων πού θα πληρώναμε, εσυ έλεγες θα πληρώσετε οπωσδήποτε και επιμερίσθει το ποσόν σε όλους μας; Ο δε κύριος Σηφάκης έλεγε ότι λιγότερα από αυτά πού σας λένε οι Ξανθιές-( προφανώς εννοούσε την νομικό που σας συνόδευε) - θα πληρώσετε γιατί βρήκε αλγόριθμους που βάσει των οποίων θα πληρώσετε ο ένας τόσα ,ο άλλος λιγότερα κλπ κλπ..Οσπου ο κύριος Καρασμανης ανέτρεψε αυτά πού λέγατε και απέδειξε στη βουλη με στοιχεία ,ότι δεν είμασταν υποχρεωμένοι να εισπράττουμε και να αποδίδουμε ΦΠΑ και δεν ζημιωσαμε το κράτος ούτε ένα ευρώ.Απο εκεί και πέρα αλλάξατε και καλά κάνατε .Δεν μπορεί ένας βουλευτης να αποδεικνυει οτι δεν πρέπει να πληρώσουμε και εσείς να επιμένετε οτι ευθυνόμαστε αλληλέγγυα και εις ολόκληρον για τις οφειλές...δικα σας λόγια ειναι.Αλλα και τον νόμο που ψηφίσατε απεδείχθη προβληματικός και ασαφής .Μετά την ψήφιση του νομου κυβέρνηση ησασταν γιατί δεν τον εφαρμοσατε ; Και δώσατε και πάλι την ευκαιρία στον κύριο Καρασμανη να κάνει αυτο που έκανε,και να τρέχετε αηπό πίσω τού και να διαμαρτύρεστε σαν τα μικρά παιδιά!! Απαντήστε σε αυτά που αναφέρω και πού δεν έχω δίκιο.Ενας νοήμων και θύμα της ομάδας παραγωγών Αθηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεοδώρα σε ευχαριστώ πολύ για ότι έκανες νομίζω ότι σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!! Αξία αξία αξία είσαι η μόνη που ασχολείται με τα προβλήματα του κόσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιλάμε για μεγάλη ξεφτίλα όλων
    Ρε ξεφτίλες πρώην και νυν βουλευτές αντε στο διαολο και ακόμη παραπέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ξεκατίνιασμα του αιώνα!!!
    Ποιος έλυσε τι, αυτος, αυτή, ο άλλος για γέλια είστε
    Αν αυτά γίνονται στην Πέλλα φανταστείτε τι γίνεται στα κέντρα.
    Αχ καρεκλιτσα αχαχουχα αχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά κυρά Θοδωρα δεν απάντησες στον καρασμανη που σας έλεγε κατ' εξακολούθηση ψεύτες, για τα ντεμινιμις. Και μαλιστα το ψεύτες το τεκμεριωνε με τα δικά σου Δελτία.Γιατι αυτη η αφωνία κυρά Θοδωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θεοδώρα,χαιρόμαστε γιατί έπρεπε να γίνετε αντιπολίτευση για να συμφωνήσεις ότι κάνατε κάτι με τον Σηφάκη,γιατί αν θυμάσαι καλά σκωτονωσασταν τοτε ποιός πρώτος θα ανακοινώσει τη λύση της"ΑΘΗΝΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για σένα μαυροματα μου έβγαλα εγώ τα μάτια μου !
    Ποιος το έλυσε συνεχίστε ωραία γελάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Κυρά Θοδωρα πιθανόν απευθύνεσαι στους σανοφαγους σου. Ομως εμείς δεν ξεχνάμε αυτά πού μας έλεγες πρέπει να επιμεριστεί το ποσό σε όλους μας. Γιατι έλεγες ευθυνόμαστε αλληλέγγυα και εις ολόκληρον... Απάντησε ναι η όχι ; υπάρχουν αποδείξεις ηχητικές και γραπτές! Ο δε κυρ Γιάννης έλεγε θα πληρώσετε, αλλα λιγότερα από αυτά της Τζάκρη κλπ κλπ.
    Οσπου έσκασε μύτη ο Κυρ Γιώργος και παρουσίασε τα στοιχεία στην βουλή οτι δεν είμαστε...Δεν επιβαρυναμε το δημόσιο ούτε ένα ευρώ...κλπ κλπ.Τοτε κανατε στροφή 180 μοιρών κοινώς κολοτουμπα , όπως διεθνώς καθιερώθηκε διεθνώς για Σας!! Τώρα για ΝΣΚ, αφου ο νόμος σας ηταν καλος Γιατί δεν τον εφαρμοσατε ; Αν δεν ειχαν προσκομίσθει τα στοιχεία και έβγαζε αντίθετη αποφαση τι θα λέγατε; Φταίει η Ν Δ και ο Κυρ Γιώργης που επηρέασαν το ΝΣΚ.Με λένε Τζακρενα και τα γυρίζω όπως ...Άσε κυρά Θοδωρα τα αρχαία και Πιασε λίγο Άγια Γραφή και διάβασε το " Ουαί ύμιν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές"!! Ταιριάζει στην περίπτωση σου.Ειμαι κυρα Θοδωρα στην διάθεση σου και σε οποιονδήποτε γραμματέα σου, και από ότι ξέρω έχεις πλειαδα και καλούς και χρυσοπληρώμενους, Μαγκια σου!! Περιμένω τον διάλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυρία Τζάκρη. Ο κ. Καρασμάνης με συγκεκριμένα στοιχεία, ημερομηνίες, ονόματα, διευθύνσεις και αριθμούς Νόμων και Αποφάσεων, μιλάει για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί. Τις αμφισβητείτε; Μήπως τον διαψεύδουν τα στελέχη με τα οποία λέει ότι συνεργάστηκε και τα αναφέρει με το όνομά τους; Καταθέστε τις "διαψεύσεις¨ τους αν υπάρχουν. Αλλά, αν δεν υπάρχουν (όπως υποπτευόμεθα) και ο κ. Καρασμάνης λέει την αλήθεια (όπως, δυστυχώς για σας, επίσης "υποπτευόμεθα"), το μόνο που σας μένει και που λογικά οφείλετε να κάνετε, είναι να καταθέστε τις δικές σας ενέργειες (εννοείται με ονόματα, ημερομηνίες, κλπ). Αλοιώς πολύ φοβούμεθα ότι θα ξεκαρδιστούν (μαζί σας) στα γέλια ακόμη και τα παρδαλά κατσίκια των παραγωγών της "ΑΘΗΝΑΣ", που ήδη ψιλοχαμογελάνε και καταριώνται την τύχη τους γιατι γεννήθηκαν χωρίς δικαίωμα ψήφου για να σας τιμήσουν δεόντως, κυρία Τζάκρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο 11.53 πρέπει να έχεις γερά απιδια. Τους ξεσκεπαζεις με το γάντι.Που να απαντήσει! Και οι ακριβοπληρωμένοι συνεργάτες τι να πούνε; Αφού ξέρουν ότι λες, το αποδεικνύεις, μέχρι ηχητικές και γραπτές αποδείξεις .Δεν έχουν τσίπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.