Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Οριστικό τέλος στον φοροδικαστικό διωγμό 1200 αγροτών της ομάδας "ΑΘΗΝΑ"


Οριστική και αμετάκλητη λύση, δόθηκε επιτέλους στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι 1.200 αγρότες μέλη της Ομάδας Παραγωγών «ΑΘΗΝΑ». Ήδη, από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) απεστάλη στην αρμόδια ΔΟΥ η εγκύκλιος να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες για την πλήρη, οριστική και αμετάκλητη απαλλαγή τους.
Η περιπέτεια αυτών των ανθρώπων είχε ξεκινήσει πριν από τέσσερα χρόνια, και απειλούνταν με δεσμεύσεις των ΑΦΜ τους, πρόστιμα, πλειστηριασμούς, ακόμη και ποινικές διώξεις για… ανύπαρκτα αδικήματα.
Άμεσες ήταν εξ αρχής οι στοχευμένες παρεμβάσεις Καρασμάνη: Με Ερωτήσεις στη Βουλή, παραστάσεις στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών αλλά και στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, καταθέτοντας όλα τα στοιχεία – ντοκουμέντα που αποδείκνυαν ότι δεν ήταν υποχρεωμένοι να εισπράττουν και να αποδίδουν ΦΠΑ, συνεπώς δεν είχαν ζημιώσει το Δημόσιο ούτε κατά ένα ευρώ, και ζητώντας να μπει ένα τέλος στον φορολογικό διωγμό και στις δικαστικές τους περιπέτειες.
Σήμερα, αυτός ο αγώνας του πρώην Υπουργού, δικαιώνεται πλήρως με την εγκύκλιο της ΑΑΔΕ που βάζει οριστικό τέλος στην επώδυνη πολύχρονη ομηρία αυτών των ανθρώπων.
Της έκδοσης αυτής της εγκυκλίου, είχε προηγηθεί ακόμη μια προσπάθεια του Γιώργου Καρασμάνη το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να επισπευσθούν οι χρόνοι και να συντομευθεί η δημοσίευση της θετικής Γνωμοδότησης του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, με επισκέψεις - παρεμβάσεις στον Πρόεδρο του αρμόδιου Τμήματος Ν.Σ.Κ. Στέφανο Δέτση, τον Εισηγητή του Ν.Σ.Κ. Πέτρο Κωνσταντινόπουλο, όπως επίσης στον αρμόδιο Γενικό Διευθυντή και στους επικεφαλής των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών, όπως και τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Δείτε ΕΔΩ  το προηγούμενο Δελτίο Τύπου της 11ης Φεβρουαρίου 2020 με τις ενέργειες του πρώην Υπουργού ώστε να δοθεί λύση σ’ αυτό το μεγάλο κοινωνικό θέμα. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Άσε μας ρε Καρασμανη για ηλιθιους μας περνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ που έλυσε το πρόβλημα, γιατί εαν περίμενε από εσένα Κυρ Γιώργο θα ήταν ακόμη στο ακουστικό και στην κοροιδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα μεγάλο μπράβο στον Σηφάκη που το έλυσε το πρόβλημα....τώρα βγάλε όσες ανακοινώσεις θέλεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καρασμανη για πες τι θα γινει σε λιγο καιρο οταν αρχισουν να μαζευονται παραγωηες και δεν θα υπαρχει αγορα.Δεν ακουσα τιποτα για τους δικους σας μισθους να μειωνονται η βουλη κλειστη ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα το ανέκδοτο των εποχών.
      Αυτοί αρπάζουν από όπου μπορούν και δε μπορούν. Μη τα λες έτσι και είναι και μιας ηλικίας..

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.