Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Ανήλικοι έκλεβαν κινητά τηλέφωνα από κατάστημα (φωτο)


Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν σε περιοχή της Έδεσσας από από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, αφού αρχικά έσπασαν την γυάλινη είσοδο καταστήματος, αφαίρεσαν 22 κινητά τηλέφωνα συνολικής αξίας 14.000 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. η χαζομάρα στους νέους δεν έχει όρια!!!!!!!!!! έκλεψαν τα κινητά και πήγαν μετά να τα πουλήσουν σε μαγαζί 100 μέτρα πιο μακριά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ: Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
      ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥ.
      ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΩΣ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΜΑΘΗΤΗ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.
      ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΠΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.

      Διαγραφή
  2. Με τον τρόπο που γράφεις σίγουρα δε θα πάει μπροστά ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι να κάνουν τα παιδιά όταν βλέπουν ότι οι κλέφτες και οι εγκληματίες έχουν πλάτες από την νομοθεσία και είναι το μόνο επάγγελμα που δεν γδέρνει η εφορία και το εφκα...π.χ. Ρομά κλέβουν και κυκλοφορούν ελεύθεροι και παίρνουν και επιδόματα για να συντηρούν και τα ακριβά αυτοκίνητα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.