Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Διευθυντής σχολείου τίμησε μόνος του την 25η Μαρτίου


Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, ο διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου στα Γιαννιτσά πραγματοποίησε έπαρση της σημαίας μόνος του. 

Ο κ. Αγγελίδης, βρέθηκε στο προαύλιο του σχολείου και την ώρα που ύψωνε την ελληνική σημαία  ακουγόταν από τα μεγάφωνα ο Εθνικός Ύμνος. «Ως εκπρόσωπος όλης της οικογένειας του σχολείου μας, τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα προστασίας, τιμώ τη σημερινή ημέρα με την έπαρση της σημαίας μας και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου, σύμβολα ενότητας και αγωνιστικότητας. Ο κορονοϊός κρατάει μακριά τους ανθρώπους. Ας φέρουμε κοντά μας την ανθρωπιά. Εύχομαι η αυλή του σχολείου μας, άδεια και μελαγχολική σήμερα, να γεμίσει σύντομα ξανά, χαρούμενα παιδιά, που θα επιστρέφουν στα σπίτια τους με τους υγιείς γονείς τους και να τους περιμένουν οι υγιείς παππούδες και οι υγιείς γιαγιάδες τους» δήλωσε περιγράφοντας την πρωτοβουλία του.


Ιδιαίτερα προβληματισμένος απ' όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες, ο κ. Αγγελίδης είπε: «Οι μέρες που ζούμε θα χαραχτούν στις δέλτους της ιστορίας. Και το μήνυμα που μας έρχεται από το κοντινό στις ψυχές μας 1821, είναι πως, στη μάχη με ό,τι προσπαθεί να μας στερήσει την υγεία, την αξιοπρέπεια την ελευθερία, όσες θυσίες και αν υπάρξουν, όσος καιρός κι αν περάσει, νικήτριες θα βγαίνουν οι δυνάμεις της επιστήμης, της προόδου, του ορθολογισμού, της δημοκρατίας και της ελευθερίας».

Αναφερόμενος στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που αγωνίζεται καθημερινά για όλους μας, περιθάλποντας τους ασθενείς που μολύνθηκαν από τον νέο κορονοϊό στα νοσοκομεία, ο διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών, επισήμανε πως «οι σημερινοί, κατ΄ αναλογία ήρωες, δε φορούν φουστανέλα αλλά ιατρική ποδιά, δε κρατούν καριοφίλι, αλλά στηθοσκόπιο. Αυτούς τους ήρωες ιστορικούς αλλά και σύγχρονους τιμά το σχολείο μας σήμερα εδώ. Και είναι σαν να βρίσκονται εδώ όχι ένας αλλά 35 δάσκαλοι, όχι κανένα, αλλά 300 παιδιά. Γιατί η ελευθερία απαιτεί πειθαρχία και υπευθυνότητα. Κι εμείς ως Έλληνες και ως πολιτεία και ως πολίτες δώσαμε μαθήματα υπεύθυνης συμπεριφοράς σε όλη την Ευρώπη. Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες».

AΠΕ-ΜΠΕ 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

22 comments:

  1. Θα ήταν πιο αληθινή η ενέργεια αν δεν την δημοσίευες και την διαπιστώναμε μόνοι μας περνώντας από το 2ο Δημοτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστος ο φίλος που σxoλιαζει. Ο γραφικός δασκαλος-συνδικαλιστης-πολιτευτης και πάει λέγοντας είναι αστειουλης. Δυστυχώς αυτοί δεν κατάλαβαν ότι οι πολίτες έχουν αισθητήριο αυξημένο από το δικό τους.

      Διαγραφή
    2. Όπως διαπιστώνεις και σχολιάζεις ότι είναι από τα λίγα σχολεία που γίνεται έπαρση σημαίας και ακούγεται ο Εθνικός ύμνος κάθε πρωί δευτέρας;

      Διαγραφή
  2. Καλό είναι να μην γίνονται με κύριο στόχο την προσωπική προβολή γιατί γυρίζουν μπούμερανγκ και στο τέλος δεν ωφελούν. Θα προτιμούσα να το ήξεραν και να το παρακολουθούσαν live τα παιδια του σχολείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτοπροβολη ,το μεγαλο ελαττωμα του μονιμα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σε δωσουμε και Συγχαρητηρια για το κατορθωμα σου κυριε Αγγελιδη σκαλωσιες δεν σηκωσες και δεν προστατεψες εναν ανθρωπο που επεσε στο χωρο αυτο

      Διαγραφή
  4. ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΗΝ ΠΑ@@@@ΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΟΣΟ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΑΛΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ - ΑΥΤΗΝ ΚΑΘ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την τράβηξε την φωτογραφία εντελώς τυχαία ο ο Λαλάκος.

      Διαγραφή
  5. Αν και είμαι από Γιαννιτσά αλλά δεν μένω εκεί δεν πεζεστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά έκανε και μπράβο του. Αν και υπάρχει το στοιχείο της προσωπικής προβολής θα μπορούσε να το μεθοδεύσει διαφορετικά για να μην μπορούσαν να του προσάψουν κάτι.
    Μήπως θα έπρεπε να κάνουν κάτι ανάλογο και άλλοι Διευθυντές σχολικών μονάδων ως μια ελάχιστη τιμή της σχολικής κοινότητας στην ιστορικότατη αυτή στιγμή και τους αγωνιστές της;
    Εκτός αν υπήρχε ο φόβος για χρηματικό πρόστιμο εξαιτίας άσκοπης κυκλοφορίας και πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες λόγο της πιθανής διάδοσης του κοροναϊού.

    1825-1826 Ελεύθεροι πολιορκημένοι
    2020-.... Σπίτι μαντρωμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο κ. Αγγελίδης είναι γνωστός στο διδασκαλικό κόσμο και θα έκανε τα πάντα για να γίνει διευθυντής εκπαίδευσης. Λυπάμαι που είναι δάσκαλος. Και μην τα θεωρείτε υπερβολικά τα σχόλια, απλά σκεφτείτε ότι ήταν θέμα πρωί πρωί στον Αντένα και στα μεγαλύτερα site στο διαδίκτυο.Ντρεπομαι γιατί τέτοιες ενέργειες αυτοπροβολης προσβάλλουν τους υπόλοιπους σεμνούς και πραγματικούς δασκάλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρομαξε τους Τουρκους, τους" Βορ. Μακεςδονες ", τον κορονωιο, και τους Σιωνιστες συνωμοτες ! Τρομαξαμε ολοι! ευκαιρια να ερθει ο ΑΝΤΕΝΑ στην πολη μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μονος δεν ήταν πήρε μαζι και αυτόν για την φώτο, θέλω να πιστεύω οτι ζημία του έκανε και όχι καλό η αυτοπροβολή έλεος με το κάθε επαγγελματία πατριώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τον αντρα μου δεν επετρεψες να βγει στη δημιοσητα βεβαια αφου εφταιγες κυριε Αγγελιδη Νικολαε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανθρωπος που τον νοιαζει ο εαυτουλης του και μονο μη χασει τη θεση του πηγε στο σχολειο να φανει και να το παιξει καλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νικολάκη ξύπνησε ο κόσμος, τι νόμιζες? Δεν ζούμε την δεκαετία του 80. Θέλουμε νέους με όραμα, λόγο, συνέπεια και έργα. Και μέσα από την συνέπεια και τα έργα τους να ξεχωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τον άντρα σου το θαψανε γιατί όλο το σύστημα ήταν με τον Αγγελίδη που από τότε τον ξανακαναν τα φιλαράκια του ξανά και ξανά διευθυντή. Και τότε ο κ. Αγγελίδης ήθελε να ευπρεπισει το σχολείο του γιατί περίμενε επίσκεψη υπουργού της πολιτικής του προτίμησης..θλιβερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόνος του! Αυτός και ο φωτογράφος του! Χειροκροτείστε τον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλη σου η ζωή είναι η προβολή και όχι η ουσία. Θλιβερέ σε κάναν και Διευθυντή με το γλείψε-γλείψε. Ο εθνικισμός αλλού, δεν χωράει στην παιδεία, πάρτε το χαμπάρι. Η Μπουτσάβα δεν θέλει καραγκιοζιλίκια, μόνο δουλειά και τιμιότητα. Χορτάσαμε από δηθενιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ντεμέκ Έλληνας, ντεμέκ Μακεδόνας, ντεμέκ δάσκαλος, ντεμέκ ....γενικώς. Αλλού ρεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πείτε ότι θέλετε εσείς,, θα είναι ο επόμενος Δκτης σε κάποιο νοσοκομείο περιοχής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπράβο κε Αγγελίδη .
    ας πετροβολούν ..δεν σε φτάνουν γιατι είσαι και ψηλά και μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.