Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εγκλωβισμένοι Έλληνες στο αεροδρόμιο του Λονδίνου, μεταξύ των οποίων και μια 26χρονη από την Πέλλα!


Περίπου 200 Έλληνες, μεταξύ των οποίων και η 26χρονη Ζ.Δ. από την Πέλλα, είναι εγκλωβισμένοι σε αεροδρόμιο της Βρετανίας, στην προσπάθειά τους να επαναπατριστούν εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, οι 200 περίπου Ελληνες παραμένουν εδώ και ώρες στο αεροδρόμιο Stansted της Αγγλίας καθώς ακυρώθηκαν οι προγραμματισμένες πτήσεις για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Άπαντες που επιθυμούσαν να επαναπατριστούν έφτασαν στο αεροδρόμιο τρεις ώρες πριν τις πτήσεις όπως ανέφεραν οι οδηγίες της αεροπορικής εταιρείας.

Την ώρα που ήταν προγραμματισμένη να γίνει η παράδοση των αποσκευών βγήκαν οι ανακοινώσεις για την ακύρωση των πτήσεων. Αρχικά ακυρώθηκε η πτήση προς Θεσσαλονίκη και έπειτα από 15 λεπτά ακυρώθηκε και εκείνη με προορισμό την Αθήνα.

Ο πατέρας της 26χρονης από την Πέλλα

Όπως δηλώνει στην εφημερίδα μας ο πατέρας της 26χρονης από την Πέλλα, Φίλιππος Δ., ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει η κόρη του σήμερα στην Ελλάδα με πτήση από το Λονδίνο στις 5.30 το απόγευμα (ώρα Αγγλίας) αλλά τελικά τους ενημέρωσαν ότι η πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί, ενώ είχαν επιβεβαίωση ότι σήμερα θα πετούσαν για την Ελλάδα. «Μάλιστα η κόρη μου μαζί με τους άλλους επιβάτες συμπλήρωσαν και σχετική φόρμα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, όμως μόλις έφθασαν στο αεροδρόμιο τους ενημέρωσαν ότι οι δύο προγραμματισμένες πτήσεις δεν θα γίνουν» λέει ο Φίλιππος Δ.

Να σημειωθεί ότι αυτές ήταν οι τελευταίες προγραμματισμένες για την Ελλάδα πτήσεις γεγονός που έχει προκαλέσει αναστάτωση στους επιβάτες, οι οποίοι έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο για να βρεθεί τρόπος για να επαναπατριστούν.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μην μας πιάνει,πανικός όλα θα πάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΣΟΥΠΑ.
      ΚΑΥΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΦΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ.
      ΡΔΩ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙΟΥ.
      ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ;
      ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΤΡΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΕΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ: ΣΦΑΓΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΙ
      ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ

      Διαγραφή
    2. Πολύ ωραίος !!!

      Διαγραφή
    3. Γιατί ρε αστροπελέκι δεν πας και εσύ σε μια τέτοια χώρα να αποκτήσεις την ανοησία της αγέλης και κάθεσαι και μας παραμυθιάζεις με τις παπαροπαπαριές σου.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.