Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών ο μισός μισθός του Δημάρχου Πέλλας και των συνεργατών του


"Υιοθετώντας την πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και την προτροπή του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού οι συνεργάτες μου, επτά Αντιδήμαρχοι, τρεις Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και εγώ προσωπικά δηλώνουμε παρόντες.
Διαθέτουμε το 50% των αποδοχών δύο μηνών για αγορά εξοπλισμού και την κάλυψη αναγκών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών.
Προχωρήσαμε σε αυτήν τη συμβολική κίνηση γιατί πιστεύουμε, ότι μπροστά στον αόρατο εχθρό που μας απειλεί είμαστε όλοι ίσοι αλλά προπάντων πρέπει να είμαστε ενωμένοι."
Δήμαρχος Πέλλας
Γρηγόρης Στάμκος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Οι Πρόεδροι;;; κενό; τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί αν κάνει κάποιος αυτή την κίνηση πρέπει να το δηλώσει για να του πουν μπράβο η ευχαριστώ.Δεν μπορεί να το κάνει χωρίς να το ξέρει κανείς.

      Ένας Πρόεδρος Κοινότητας.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.