Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τι αλλάζει για τους αγρότες στο ζήτημα των δασικών χαρτών


Τέλος στην αγωνία χιλιάδων αγροτών οι οποίοι αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα ιδιοκτησίας εξαιτίας των δασικών χαρτών ανακοίνωσαν πως βάζουν οι υπουργοί Περιβάλλοντος & Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης και Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Συγκεκριμένα, τα δύο υπουργεία γνωστοποίησαν πως προχωρούν στη μερική αναστολή της αποδεικτικής ισχύος που έχουν οι δασικοί χάρτες όταν πρόκειται για αγρούς που βεβαιώνεται ότι βρίσκονται εντός περιοχών που έχουν χάσει το δασικό τους χαρακτήρα σύμφωνα με τα διασταυρωτικά στοιχεία του μηχανογραφικού συστήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η σχετική ρύθμιση, η οποία περιλαμβάνεται στο υπό διαβούλευση νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, διασφαλίζει τους καλλιεργητές των εκτάσεων αυτών προκειμένου να συνεχίσουν να λαμβάνουν απρόσκοπτα τις προβλεπόμενες ενισχύσεις.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Πάλι στο πόδι αποφάσεις μόνο για πρόσκαιρες και όχι μόνιμες λύσεις. Πότε θα γίνουμε Ευρωπαϊκό κράτος? Λίγα ψυχουλάκια για βόλεμα με τις περίφημες επιδοτήσεις και το Δασαρχείο(κράτος) την ιδιοκτησία. Ο αγρότης ποτέ ιδιοκτήτης. Επαίτης, όπως τον θέλετε. Κατά τα άλλα μόνο υποσχέσεις για πρόσκαιρη εξουσία, αυτό που σας νοιάζει έεεεε???? και δεν @α@ι@ται ο λαός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.