Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αμετανόητοι στη Θεσσαλονίκη, ξανά κοσμοπλημμύρα στο παραλιακό μέτωπο



Γεμάτο κόσμο ήταν και σήμερα το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, παρά τις συστάσεις των αρμόδιων φορέων προς τους πολίτες για μείωση των μετακινήσεων και αποφυγή συγχρωτισμού, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί από την Πολιτεία για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Και να φανταστεί κανείς ότι μόλις χθες είχαν κάνει σχετικό θέμα οι New York Times αναρτώντας σχετικό βίντεο από την Θεσσαλονίκη και τονίζοντας ότι «Οι Έλληνες αγνοούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό».

Έτσι λοιπόν και σήμερα άνθρωποι όλων των ηλικιών βρέθηκαν να περπατούν, να τρέχουν ή να κάνουν ποδήλατο στο κομμάτι του παραλιακού μετώπου, από το λιμάνι έως το Μέγαρο Μουσικής, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό και την ηλιοφάνεια.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και πνευμονολόγος στο επάγγελμα Δρόσος Τσαβλής, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ χαρακτήρισε την κατάσταση "τραγική και παντελώς ανευθύνη" και πρόσθεσε: "Ο κόσμος θα πρέπει να μείνει στα σπίτια του. Δεν πρέπει να μαζεύονται στην παραλία. Είναι ανεύθυνο και επικίνδυνο. Δεν το καταλαβαίνουν; Πίστευα ότι οι εικόνες του περασμένου Σαββατοκύριακου θα ήταν οι τελευταίες και πως επρόκειτο για ανθρώπους που δεν είχαν ενημερωθεί σωστά".

Σημείωσε, δε, πως ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να βάλει "λουκέτο" στο παραλιακό μέτωπο παρά μόνο να καθαρίζει και να απολυμαίνει με τις υδροφόρες και ειδικό απολυμαντικό υγρό τον χώρο, όπως και πράττει τις τελευταίες ώρες.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Για γελια και για κλαματα! Πιο ηλιθιος λαος δεν αποδεικνυεται. Μετα θα πουν πως φταινε οι Ρομα ,οι προσφυγες ...και οι εξωγηινοι ! Και απο την αλλη Ελληνες εκδρομεις απο Θεσσαλονικη με πουλμαν ανεχωρησαν για Κων/πολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι αμετανοητοι, ούτε ανόητοι, ούτε άτομα χαμηλής νοημοσύνης. Είναι επικίνδυνα ζώα και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστουν από το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΖΩΟ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ....

      Διαγραφή
    2. τελικά εσύ κάθεσαι σπίτι!!!!!! και αντί για ειδήσεις ανεβάζεις σχόλια μαϊντανέ

      Διαγραφή
  3. Εαν κύριε ειναι αλήθεια ότι αναχωρησε πούλμαν για Κωνσταντινούπολη τότε δεν υπάρχουν λόγια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φοβούνται ούτε τους Τούρκους.. μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΣΤΑΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΜΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.
      ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ.
      ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.
      ΤΑ 4 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΛΑΟ.
      ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ 400 ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
      ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΛΛΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΛΣΟΥΛΤΑΝΟ ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

      Διαγραφή
  5. Δεν φοβούνται ούτε τους Τούρκους.. μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΡΕΕΣ-ΠΑΡΕΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οποιος παει απο εδω και περα στην τουρκια ας μεινει κιολας....απλα επειδη δεν ειναι Ελληνας....αφηνουν χρημα για να εχει την δυναμη να μας πολεμανε οι τουρκαλαδες!! Καθολου ντροπη καο φιλοπατρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....φιλοπατρια?
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;
      ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ.
      ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ Κ.Λ.Π

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.