Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πλατανότοπος Γιαννιτσών: Έπαιζαν αμέριμνοι μπάσκετ και ποδόσφαιρο αδιαφορώντας για τα μέτρα - Τους έδιωξε η αστυνομία!


Μπορεί να λήφθηκαν από την ελληνική Πολιτεία αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό, μπορεί η  εξάπλωσή του να έχει πλήξει (εκτός των άλλων και) τα αθλήματα ... ο ελληνικός «ωχαδελφισμός» και η ανευθυνότητα όμως … «ζουν και βασιλεύουν»!
Και αυτό το απέδειξαν περίτρανα κάποιοι χθες στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών.
Παρά τις απαγορεύσεις για τον κορονοϊό δεν ήταν λίγοι αυτοί που χθες το απόγευμα πήραν μία μπάλα του μπάσκετ και εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό το έριξαν στο μπάσκετ. Πάνω από 30 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο του μπάσκετ χθες στις 6.00 περίπου το απόγευμα και –ωσάν να επρόκειτο για μια συνηθισμένη ανοιξιάτικη ημέρα- χωρίστηκαν σε ομάδες και έπαιζαν αμέριμνοι μπάσκετ!
Λίγα μέτρα πιο πέρα, το ίδιο συνέβαινε με το άλλο δημοφιλές άθλημα, το ποδόσφαιρο. Μικροί και μεγάλοι έκαναν την...  «προπόνησή» τους στα γηπεδάκια του ποδοσφαίρου σαν να μην τρέχει τίποτα.
Η κατάσταση αυτή είχε ως αποτέλεσμα (μετά από κάποια καταγγελία προφανώς) αστυνομικοί να καταφθάσουν αμέσως στον Πλατανότοπο και να διώξουν όσους έπαιζαν μπάσκετ και ποδόσφαιρο.
Είναι προφανές και αναγκαίο να εποπτεύονται εντατικά –όσο αυτό είναι δυνατόν- όλες οι υποδομές των πόλεων και των χωριών μας που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να λειτουργούν τις δύσκολες αυτές μέρες.
Οι παρεμβάσεις όλων των αρμοδίων πρέπει να είναι συνεχείς με κάθε τρόπο που θα διασφαλίσει ότι η κάθε απαγόρευση θα γίνει σεβαστή για το καλό όλων.
Το σημαντικότερο όμως είναι ότι πρέπει να το καταλάβουμε όλοι, ότι μόνο αν ο καθένας από εμάς αναλάβει την ατομική ευθύνη που του αναλογεί, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τη μεγάλη δυσκολία που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

21 comments:

  1. Αυτά τα καρναβάλια δυστυχώς ψηφίζουν και ζουν ανάμεσα μας.Την επόμενη φορά αυτόφωρο για να τελειώνουμε.Εσείς του Δήμου είναι τόσο δύσκολο να βάλετε έναν της Δημοτικής αστυνομίας να επιβλέπει τους τυχόν καραγκιόζηδες που παίζουν με την υγεία μας;Aν δεν είναι εφικτή αυτή η λύση πληρώστε ιδιωτικό σεκιούριτι να επιβλέπει όπως κάνετε στα πανηγύρια.Τελικά όμως μόνο για τέτοια είστε.Βαρεθήκαμε να σας βλέπουμε να βαριέστε.Άβουλοι και αργοί.Είστε λάτρεις του ρητού ΄τα ζώα μου αργά ΄.Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ άσχημο να βγάζεις τα κόμπλεξ σου κρυμμένος πίσω από έναν υπολογιστή. Με αυτόν τον τρόπο ομιλίας σου δεν φαίνεται το δίκιο σου αλλά αντίθετα ο χαρακτήρας σου. Δυστυχώς δεν ξέρουμε και τα δικά σου καμώματα για να σε σχολιάσουμε και να σε κρίνουμε χωρίς δεύτερη σκέψη.

      Διαγραφή
    2. Πω! πω !πω !με τον γλυκό λόγο!!!

      Διαγραφή
    3. Εσείς που είστε ευγενικοί και ευαίσθητοι να πάτε να τους χειροκροτάτε και να τους αγκαλιάζετε.Πόση υποκρισία θεέ μου.Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι ανεγκέφαλοι στον κόσμο τους. Ευτυχώς που ΞΥΠΝΗΣΑΝ οι αρμόδιοι και έβαλαν κορδέλες.Άντε τώρα αρμόδιοι του Δήμου Πέλλας καθίστε σπιτάκι σας και περιμένετε από τα site να σας ενημερώνουν για τα αυτονόητα που πρέπει να κάνετε.Ξέρετε εσείς.ΤΑ ΖΩΑ ΜΟΥ ΑΡΓΑ.

      Διαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα ρε μεγαλε να μην τα εκτελεσουμε τα παιδια επειδη επαιζαν μπασκετ

      Διαγραφή
    2. Ας τα αφήσουμε ελεύθερα. Έτσι και αλλιώς αυτά αποτελούν το μέλλον και τη σωτηρία της Ελλάδας.
      Τώρα αν μεταφέρουν κάτι τι στους ηλικιωμένους συγγενείς τους, εντάξει μια βόλτα από κάποια ΜΕΘ με μεγάλες πιθανότητες να μην βγουν από εκεί, δεν είναι και τίποτα. Αυτά ίσως και το δικαίωμα να σκοτώσουν κάποιους ηλικιωμένους.

      Διαγραφή
    3. ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ....ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΣΟΒΙΑ

      Διαγραφή
  3. Ανόητοι όλοι σας...σαμποταρετε τις ανάγκες της νεολαίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστά υπάρχει Δήμος ? Πριν λίγο πέρασα από κεί και πάλι τα ίδια . Έχει βγει από το καβούκι του ποτέ ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ !!! 63000€ πήρε ο Δήμος μας ενίσχυση για αντιμετώπιση και μέτρων για την εξάπλωση του ιού. Τι θα τα κάνει τα χρήματα , ας φτιάξει μια πισίνα να την γεμιση αντισηπτικό και να κάνει βουτιές . ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν είναι δυνατόν...δεν καταλαβαίνει κανένας σας τις ανάγκες της νεολαίας. Λες και εσείς που κάθεστε μέσα δεν θα κολλήσετε...ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε αφήστε τα παιδιά να παίξουν αντε όλοι στις φυλακές σπίτια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι άθλησης με τήρηση των αποστάσεων. Ατομικοί κυρίως τώρα που υπάρχει το πρόβλημα ή ομαδικοί σε απόσταση. Λίγη προσοχή και όχι λαϊκισμοί ή ακρότητες.Φυσικά και πρέπει η νεολαία να ξεδώσει με τον αθλητισμό. Προσοχή και πάλι προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάλλον η "ατομική ευθύνη" είναι άγνωστη για κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΩΑ ΒΟΔΙΑ ΗΛΙΘΙΟΙ ΧΑΙΒΑΝΙΑ.ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Η ΩΡΕΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή έκλεισαν τα καφέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.