Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών Άρσης Βαρών του ΦΟ Αριδαίας - Πρόκριση της Αντωνιάδου Νεφέλης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα



Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του τμήματος Άρσης Βαρών του Φ.Ο. Αριδαίας, στη διάρκεια των αγώνων πρόκρισης, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων & Εφήβων-Νεανίδων. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, προκρίνονται οι 12 καλύτερες επιδόσεις της κάθε κατηγορίας σωματικού βάρους. Οι δεκατρείς(13) αθλητές του ΦΟΑ, που συμμετείχαν στου αγώνες του 1ου & 2ου ομίλου, με βάση τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα των έξι ομίλων, προκρίνονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Πυλαίας στις 22-2-20. Θα ακολουθήσει και δεύτερη φάση πρόκρισης στις 28-3-20 και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των κατηγοριών, θα διεξαχθεί εκτός απροόπτου, στη πόλη των Χανίων στις αρχές Μαΐου του 2020.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αθλητών του ΦΟΑ είναι τα παρακάτω:
-Τοσουνίδου Ελισσάβετ κατ. 45 κιλ., με επίδοση 62 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στις Κορασίδες & Νεανίδες και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 1η καλύτερη επίδοση.
-Καλδεριμτσή Μαρία κατ. 49 κιλ., με επίδοση 68 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στις Νεανίδες και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 2η καλύτερη επίδοση.
-Μόκρα Αικατερίνη κατ. 55 κιλ., με επίδοση 90 κιλ κατέλαβε την 2η θέση στις Κορασίδες & Νεανίδες και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 4η  καλύτερη επίδοση.
-Ζαρζαβατσάκη Ελευθερία κατ. 64 κιλ., με επίδοση 96 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στις Κορασίδες & Νεανίδες και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 1η καλύτερη επίδοση.
-Αντωνιάδου Άλκηστις Κατ. 71 κιλ., με επίδοση 92 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στις Κορασίδες & Νεανίδες και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 1η καλύτερη επίδοση.
-Πακαλίδου Ανατολή 71 κιλ., με επίδοση 100 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στις Κορασίδες & Νεανίδες και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 3η καλύτερη επίδοση.
-Αντωνιάδου Νεφέλη κατ. 76 κιλ. με επίδοση 141 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στις Νεανίδες και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 1η καλύτερη επίδοση.
-Τοσουνίδης Γεώργιος κατ. 49 κιλ., με επίδοση 94 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στις Παίδες & Έφηβους και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 3η καλύτερη επίδοση.
-Στεφανίδης Στέφανος κατ. 81 κιλ., με επίδοση 222 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στους Έφηβους και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 3η καλύτερη επίδοση.
-Μόκρα Αμαραριάντ κατ. 89 κιλ., με επίδοση 195 κιλ κατέλαβε την 2η θέση Παίδες & Έφηβους και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 3η καλύτερη επίδοση.
-Δημητρίου Αναστάσιος κατ. 96 κιλ. με επίδοση 66 κιλ κατέλαβε την 2η θέση Παίδες & Έφηβους και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 5η καλύτερη επίδοση.
-Γκάνας Μάριος κατ. 102 κιλ. με επίδοση 110 κιλ κατέλαβε την 2η θέση Παίδες & Έφηβους και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 3η καλύτερη επίδοση.
-Παρασίδης Παρασκευάς κατ. 109 κιλ., με επίδοση 222 κιλ κατέλαβε την 1η θέση στους Έφηβους και προκρίθηκε στο Πανελλήνιο με την 2η καλύτερη επίδοση.

Η αθλήτρια του συλλόγου μας, Αντωνιάδου Νεφέλη, έχει προκριθεί και θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στην κατηγορία των 71 κιλών, που θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι από 12-22 Μαρτίου 2020. Ο Σύλλογος, της εύχεται καλή επιτυχία.








Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.