Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πόσα (δεν) πήρε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για το σποτάκι


Πολλοί είναι εκείνοι που ισχυρίζονται πως ο ηθοποιός και τηλεπαρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος εισέπραξε ένα τεράστιο ποσό για το τηλεοπτικό σποτ για τον κορωνοϊό και την συμμετοχή του στην καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» . Ο ίδιος απάντησε σχετικά με την αμοιβή που μπορεί να πήρε.
Με μία ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, λοιπόν,ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε:
 «Θέλω να ενημερώσω τους φίλους και τους “φίλους”, ότι για το διαφημιστικό σποτάκι για τον κορονοϊό δεν πήρα αμοιβή. Ευχαριστώ. Σπύρος Παπαδόπουλος. Υ.Γ. Δεν ξέρω αν πήρε αμοιβή ο φοβερός πιτσιρικάς που με μιμείται. Να το… ψάξουμε».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ο Σπύρος φυσικά σαν ενεργός πολίτης δεν πήρε και μπράβο του. Εκείνοι οι αδίστακτοι Μαρινάκηδες, Αλαφούζιδες, Σαββίδηδες κ.λ.ποί θα καταβροχθίσουν τα έντεκα εκατομμυριάκια και ας είναι καλά ο κουμπάρος Κούλης. Κατά τα άλλα ας μην έχουν ειδικές μάσκες οι γιατροί και νοσοκόμοι. Τι τους νοιάζει στην κυβέρνησή τους? Μωρέ δεν ντρέπονται.... Και φυσικά όλα καλά λένε στις τηλεοράσεις. Την ίδια τακτική με το 2014....αρπαχτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΗΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΣΠΟΤΑΚΙΑ ΜΕΝΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΡΕΣΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΑ . ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ;
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΟΤ ΔΩΡΕΑΝ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΔΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘ.
    ΠΟΙΑ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι φίλε μου ακριβώς όμως θα τελειώσει κάποτε δεν θα τελειώσει??? Τότε θέλω να μας δω αν δεν τους πάρουμε με τις πέτρες τότε καλά μας κάνουν.

      Διαγραφή
  3. Πω πω πω!!! Γέμισε το άρθρο αριστεροκομπλεξικα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ νεοδημοκρατουλη κάνεις γαργάρα την συμφωνία των Πρεσπων μαζί με τον αρχηγό σου??????????

      Διαγραφή
  4. Ευτυχώς δεν μας κυβερνά το γνωστό παρεακι. Μπορεί και ο κύριος με τα βοσκοτόπια, να ειχε καταφερει να φτιάξει εκείνο το κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.