Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κινηματογραφική καταδίωξη και συλλήψεις τριών ατόμων στα Κουφάλια (φωτο)



Κινηματογραφική καταδίωξη και συλλήψεις κακοποιών έγινε σήμερα περίπου 4 το απόγευμα στα Κουφάλια.
Όλα ξεκίνησαν όταν νωρίτερα ύποπτο όχημα εντοπίστηκε στο χωριό Τούμπα του Ν.Κιλκίς.Στο όχημα επέβαιναν τρεις Ρομά οι οποίοι δεν σταμάτησαν σε σήμα για έλεγχο. Ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν.
Άμεσα ξεκίνησε η καταδίωξη από δυο αστυνομικούς της ομάδας ασφαλείας ΤΣΦ Παιονίας με ένα "κυνηγητό" μέσα από χωριά, βουνά και χωματόδρομους. Μάλιστα οι δράστες  σε κάποιο σημείο προσπάθησαν να εμβολίσουν το όχημα των αστυνομικών οι οποίοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και συνέχισαν την καταδίωξη.

Τελικά βγαίνοντας από Κουφάλια στη στροφή των Lidl το αυτοκίνητο των κακοποιών λόγω υπερβολικής ταχύτητας εξετράπη της πορείας του και έφυγε από το δρόμο. Άμεσα συνελήφθη ο οδηγός ενώ οι υπόλοιποι δυο προσπάθησαν να διαφύγουν πεζοί αλλά συνελήφθησαν επίσης .

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ όπως αποδείχθηκε οι τρεις Ρομά (ο ένας από Χαλκηδόνα) νωρίτερα είχαν κλέψει κεραίες κινητής τηλεφωνίας. 



Πηγή: e-koufalia.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.