Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Φαίη Σκορδά θετική στον κορωνοϊό


Η Φαίη Σκορδά έκανε γνωστό μέσω του λογαριασμού της στο Instagram πως διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό!
Μετά τη Χριστίνα Μπόμπα, άλλη μία γυναίκα της ελληνικής showbiz, η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, διαγνώστηκε με κορονοϊό!
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

H ανάρτηση της Φαίης Σκορδά:

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς, αποφάσισα να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου. Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.

Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό».



Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ Κ.Λ.Π, ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από που ως που σελεμπριτις όπως τους λες τι έχει κάνει στη ζωή της αυτή εκτός από το να χαζογελαει

      Διαγραφή
  2. Στην Ιταλία ήταν με το γκόμενάκι. Τα άλλα είναι παπαριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας πρηξαν τα φίδια και με αυτούς.Μια Σκορδά μια Χειροβομβίδα Μπόμπα πως την λένε λες και η γη γυρίζει γύρω απ' αυτούς.Αυτοι τα χουν οικονομηση με τις φασαρίες που έχουν κάνει και το θεωρούν υποχρεώσει να το πουν και δημόσια!!!Έλεος Φτάνει όχι άλλο κάρβουνο!!!Που σαι ρε μεγάλε Κούρκουλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.