Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απαλλαγή των επιχειρήσεων από τα δημοτικά τέλη ζητά η παράταξη "Πέλλα Μπροστά"


Η δημοτική παράταξη "Πέλλα Μπροστά" με επικεφαλής τον Θόδωρο Θεοδωρίδη απέστειλε αίτημα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας, προκειμένου να εισαχθεί άμεσα προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο η απαλλαγή΄καταβολής δημοτικών τελών από τις επιχειρήσεις  που πλήττονται από τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα στο αίτημα αναφέρεται: 

Προς
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας
κ.Σπαθόπουλου
Κύριε Πρόεδρε,

Με την επιβολή των μέτρων για την πρόληψη από τον Κορωναϊο εκατοντάδες επιχειρήσεις στο Δήμο μας έχουν πληγεί από αυτά. Συγκεκριμένα κάποιες επιχειρήσεις έχουν αναστείλει συνολικά τη δραστηριότητά τους, ενώ κάποιες άλλες παρόλο που μένουν ανοικτές έχουν δει τις εισπράξεις τους να έχουν υποστεί κατακόρυφη πτώση.

Σε αυτή την έκτακτη και σοβαρή κατάσταση θα πρέπει ως Δήμος να συνδράμουν ώστε να μην οδηγηθούν στο οριστικό λουκέτο όλες αυτές οι επιχειρήσεις.

Για το λόγο (και προκειμένου να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις αυτές έμπρακτα), προτείνουμε να εισαχθεί άμεσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο (που επιθυμούμε να γίνει με τηλεδιάσκεψη) η ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ για δύο μήνες (και για όσο ακόμα χρειαστεί) των καταστημάτων εστίασης και των υπολοίπων επιχειρήσεων που παραμένουν κλειστά όλη αυτή την περίοδο από τα τέλη για τα τραπεζοκαθίσματα, αλλά και από τα Δημοτικά Τέλη Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού.

Πιστεύοντας ότι θα ανταποκριθείτε στο αίτημά μας, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Ο Επικεφαλής της
Δημοτικής Παράταξης
Πέλλα Μπροστά
Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης

Αναφορικά με το αναβληθέν δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο της 24ης Μαρτίου και την αποχή της δημοτικής παράταξης "Πέλλα Μπροστά" αναφέρεται:  

Τοποθέτηση δημοτικής παράταξης  "Πέλλα Μπροστά" σχετικά με την αποχή από το δημοτικό συμβούλιο δια περιφοράς την Τρίτη 24 Μαρτίου 2020.

Με την παρούσα ανάρτηση θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες του δήμου Πέλλας ότι προχωρήσαμε στην αποχή από το δημοτικό συμβούλιο της 24ης Μαρτίου 2020 το οποίο η διοίκηση του δήμου ήθελε να πραγματοποιήσει δια περιφοράς. Η θέση μας ήταν, ότι τόσο σημαντικά θέματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνονται στο «πόδι» και χωρίς να υπάρχει ένας δημοκρατικός διάλογος. Μπορεί οι κείμενες διατάξεις να προβλέπουν την συνεδρίαση δια περιφοράς, προβλέπουν όμως και την συνεδρίαση μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων (https://epresence.gov.gr) όπου δημιουργήθηκε από το ελληνικό δημόσιο για την κάλυψη αναγκών διεξαγωγής συνεδριάσεων. Την διεξαγωγή τέτοιας συνεδρίασης, μέσω τηλεδιάσκεψης προτείναμε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αλλά δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε.

 Με εκτίμηση
Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Εσύ στον κόσμο σου για άλλη μια φορά! Μας λες ότι δεν θέλεις να γίνονται τα συμβούλια με αυτόν τον τρόπο γιατί είναι σοβαρά τα θέματα. Αφού είναι σοβαρά ρε μεγάλε,μήπως τελικά θα έπρεπε να παρθούν αποφάσεις με όποιο τρόπο; Μας δουλεύεις μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.