Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διονύσης Σταμενίτης: Πληρώνει ξανά ο ΕΛΓΑ τη Μεγάλη Εβδομάδα


Επικοινωνία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Λυκουρέντζο Ανδρέα είχε σήμερα Δευτέρα (30.03.2019) ο Βουλευτής Πέλλας κ. Σταμενίτης Διονύσης σχετικά με το αίτημα της δεύτερης πληρωμής αποζημιώσεων πριν το Πάσχα.

Ο Βουλευτής, σε συνέχεια των επαφών και των προσπαθειών που κάνει για έκτακτη πληρωμή προκειμένου να πληρωθούν και οι παραγωγοί των χωριών, που δεν περιλαμβάνονται στην πληρωμή της τρέχουσας εβδομάδας, ζήτησε από τον Πρόεδρο να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία του εν λόγω αιτήματος.

Από την πλευρά του ο κ. Λυκουρέντζος ενημέρωσε τον κ. Σταμενίτη ότι στις προθέσεις της Διοίκησης είναι να πραγματοποιηθεί και δεύτερη πληρωμή στα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας, αρκεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΛΓΑ να έχουν ολοκληρώσει τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Από πλευράς του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βέροιας υπάρχει η ενημέρωση ότι γίνεται ότι είναι δυνατόν ώστε να ολοκληρωθεί ο όγκος όλων των πορισμάτων προκειμένου μέχρι το Πάσχα να έχουν λάβει το 65% των αποζημιώσεων όλοι οι παραγωγοί.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Θα πληρώσει ο ΕΛΓΑ την Μεγάλη Εβδομάδα.: Μπράβο στον βουλευτή για το σπουδαίο έργο. Αντιγράφει και βγάζει δτ όλες τις ανακοινώσεις πληρωμής του ΕΛΓΑ. Γιατί σου λέει την περίοδο του ιντερνετ μπορεί κάποιος να μην το πληροφορηθεί οπότε κάνει προώθηση τα δτ του Οργανισμού και που ξέρεις μπορεί κάποιος ανόητος να πιστέψει ότι πληρώνεταικατόπιν ενεργειών του Διονύση. Οκ Dionysis keep forward

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ αρέσει που επισπευσαν τις πληρωμές λόγο κορονοιου. Δηλαδή ποτέ είχαν σκοπό να πληρωσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα δώσετε και το υπολοιπο 35% κυριε σταμενιτη γιατι δεν γράφετε τιποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παραμιθια πολλα ψιχουλα λεφτα σ μικρες δωσεις τυπου 20 ευρω 60 ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο γενναιόδωρος είσαι ρε Άλεξ? Και χουβαρντάς συνάμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.