Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΚΚΕ (μ-λ): Κυβερνητικό αφήγημα η "επιτυχημένη" αντιμετώπιση της πανδημίας


Οι χτεσινές ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας, για την πρόληψη των μετακινήσεων, λόγω κορονοϊού, συνοδεύτηκαν από την επιδρομή των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ σε πανό που είχε αναρτήσει η οργάνωση μας σε διαφορά σημεία της πόλης. 
Η επιδρομή έγινε αντιληπτή, καταγράφτηκε, και καταγγέλθηκε κι από το ΚΚΕ στη περιοχή της Τούμπας οπού είχαν αναρτηθεί τις προηγούμενες μέρες και δικά τους πανό. 
Οι αστυνομικές δυνάμεις –εκμεταλλευόμενοι και την μειωμένη κίνηση των πολιτών- ανέλαβαν ρόλο καταστολής και φίμωσης (όχι ότι δεν τον είχαν και πριν!) ΚΑΘΕ φωνής που θα τολμά να αμφισβητεί το κυβερνητικό αφήγημα της «επιτυχημένης» αντιμετώπισης της πανδημίας!! 

Όπως πριν από λίγες μέρες εξαφανίστηκε από τα δελτία ειδήσεων η κινητοποίηση των νοσοκομειακών γιατρών στο Υπουργείο Υγείας έτσι κι εδώ θα σχίζεται κάθε πανό, θα φιμώνεται κάθε φωνή, που θα απαιτεί το αυτονόητο Μετρά προστασίας της υγείας λαού και εργαζομένων και ιδιαίτερα όσων είναι στον τομέα της υγείας. 

ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ -εδώ και τώρα- ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. 

Είναι σαφές ότι σε όλα τα μέτωπα η κυβέρνηση υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και των εργοδοτών προσπαθεί να χρησιμοποιήσει την κρίση της πανδημίας για να τσαλαπατήσει τα εργασιακά δικαιώματα, να στριμώξει την νεολαία, για αυτό χρειάζεται να φιμώσει όποια φωνή καταγγέλλει την πολιτική και απαιτεί , διεκδικεί. 

Εμείς αυτή την φωνή θέλουμε να δυναμώσουμε και να ναι σίγουροι ότι δε θα τους περάσει! 

ΚΚΕ (μ-λ)

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 comments:

  1. μλ κκε, κκε μλ ,εκε, εεκ ,εκκε, ολοι μαζί ούτε τρένο δεν γεμίζετε επαγγελματίες κομματάρχες με μια σφραγίδα 20 ατομα παίρνετε τις χρηματοδοτισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή για όλα φταίνε τα (μλ κκε, κκε μλ ,εκε, εεκ ,εκκε) όπως μας λες και όχι η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ ;;;; Μπράβο σου , επιτέλους ένας λογικός άνθρωπος!!!

      Διαγραφή
    2. Το τσίριζα το '15 ανέλαβε ένα κράτος με ανθηρή οικονομία κσι το'19 παρέδωσε την χώρα στα μνημόνια.

      Διαγραφή
    3. Το τσίριζα το 15 έσκισε τα καλσόν(sorry τα μνημόνια),κατάργησε τα capital control).επανέφερε το ΕΚΑΣ,αύξησε το επίδομα πετρελαίου,έκανε την γυναίκα του Μητσοτάκη καθηγήτρια πανεπιστημίου,δεν πούλησε την Μακεδονία,έφερε την αξιοκρατία στην δημόσια διοίκηση με αποτέλεσμα να σώσει 100 ανθρώπους από τις φωτιές και 25 από πνιγμό,δεν άδειασε τις φυλακές δεν....

      Διαγραφή
  2. Προς 11:58.Ο Σύριζα επίσης μείωσε συντάξεις , μείωσε μισθούς ,δεν επέτρεπε στους ανασφάλιστους να έχουν προσβαση στα νοσοκομεία , απέλυσε Δ.Υ. ,διόρισε 80 χρονους διοικητες στα νοσοκομεία όπως δάσκαλους κσι γυμναστές δεν έλυσε το Μακεδονικό αλλά έκανε και κατι επίσης μοναδικό στον πλανήτη .Την γυκαίκα του Τσίπρα από νηπιαγωγό ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα δάσκαλοι και γυμναστές παρά ιδιοκτήτες ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ.
      Καλύτερα απαγόρευση της κυκλοφορίας για τους λόγους που αντιλαμβάνονται και οι λιγότερο ευφυείς παρά προληπτικές συλλήψεις για να μην χαλάσει η εκδήλωση του Τσίριζα στα Γιαννιτσά.
      Καλύτερα μαύρο κατάμαυρο στην ΕΡΤ παρά να πληρώνω τον ...Καψωκαμένο,για να μας ...
      Μίζεροι και καθυστερημένοι.

      Διαγραφή
    2. Σιγά που σε νοιάζει στην πραγματικότητα τι έκανε Ο Σύριζα ή η Ν.Δ , το μόνο που πραγματικά σε ενδιαφέρει είναι να βγάλεις τον βουλευτή σου και να σε βοηθά να κάνεις την δουλίτσα σου .Αυτή είναι η διαφορά των αριστερών (περισσότερων σε ποσοστό ) από τους δεξιούς. Κάποτε ρώτησαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη τι ζηλεύει από τη αριστερά; Απάντησε ότι οι αριστεροί ζητούν διευκολύνσεις για τους πολλούς ενώ οι δεξιοί ο καθένας για τον εαυτό του!!!

      Διαγραφή
    3. Ο χειρότερος φασισμός είναι ο κόκκινος, αριστεροφασισμός.Μίκης Θεοδωράκης,αριστερός.

      Διαγραφή
    4. Ο Φανατισμός είναι ανίκητος!!! ΠΑΣΟ!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.