Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δείτε τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ σε κάθε χωριό της Πέλλας


Ανακοινώθηκαν από το πολιτικό γραφείο του Διονύση Σταμενίτη, σε συνέχεια της χθεσινής ενημέρωσης για τις πληρωμές του ΕΛΓΑ, αναλυτικά τα ποσά που λαμβάνει κάθε χωριό για τις αποζημιώσεις, για να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι και να τα διασταυρώσουν βάσει των πορισμάτων:







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

14 comments:

  1. καλα τι ψηχουλα ειναι αυτα μαρεσει π τα δημοσιοποιεί κιολας ρομπα λεμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περαια 600000. Ξερετε ποσοι κατοικοι ειναι εκει?
    Ριζο 350000. Ξερετε ποσοι κατοικοι ειναι εκει?
    Κρυα βρυση 100000. Ξερετε ποσοι κατοικοι ειναι εκει?
    Με διασταυρωμενα πλεον πορισματα και πραγματογνωμονα να ετοιμαζονται καποιοι για νομικες διαδικασιες ονομαστικα.
    Ειμαστε πολλοι.
    Κανονικη φυτευση,ολοκληρωτικη καταστροφη 80% και 2000κιλα.
    Πυκνοφυτεια 3000 δεντρων ολοκληρωτικη καταστροφη 75% και 2000 κιλα. Τα προαναφερομενα ειναι τα ιδια σε στρεμματα σε 30 μετρα αποσταση.
    Αυτη την φορα θα τα παρουμε κυριοι.
    Ειναι πολλα τα στοιχεια αδιασιστα και αδιαψευστα με πολλα ντοκουμεντα φωτο και βιντεο.
    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα συμπυρηνα με μηδενικα ποσοστα (5-10%) δεν παιρνουν τιποτε. Και οχι μονον αυτο. Αποζημιωση απο βροχοπτωση μηδεν, απο απωλεια εισοδηματος μηδεν, απο χαλαζι μηδεν. Μηπως πρεπει να σταματησουμε να πληρωνουμε τα ασφαλιστρα, αφου ετσι κι αλλιως τιποτε δε παίρνουμε. Ας απαντησει καποιος βουλευτης υπευθυνα.
    Το σχολιο απευθυνετε σε ολους τους κυβερνητικους βουλευτες, γιατι ολοι βγαινουν και κοκορευοντε για τα λεφτα-ψιχουλα που δινει ο ΕΛΓΑ αλλα ενας δεν εχει τα π@π@ρι@ να μιλησει και να αιτιολογησει για την εξαιρεση των συμπυρινων.

    Απάντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοκληρος Νομος 5000000 βοηθεια στα κοματα 13000000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και. ποσά. θέλεις. να. Πάρις. Ρε. φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οσα πρεπει και μαθε ν γράφεις πρωτα!

      Διαγραφή
    2. Αδελφε εμεις μιλαμε για ανταποδοτικες αποζημιωσεις που πληρωνουμε ασφαλιστρα και τις δικαιουμαστε κι αυτος ο 1:12 μ.μ. ειναι στην εποχη του Ομηρου γι αυτο και αναφερετε στον Παρις. Εκτος εαν εννοει την Παρις Χιλτον, εκει αλλαζει το πραγμα.

      Διαγραφή
    3. ΑΝΏΝΥΜΟΣ29 ΜΑΡΤΊΟΥ 2020 - 2:40 Μ.Μ. Σωστός…. Με έκανες και γέλασα…

      Διαγραφή
  6. Γραφεία ανακοινώσεων κρατικών φορέων έχετε καταστήσει τα βολευτικά γραφεία εσείς που τους βγάλατε ξανά στην εξουσία. Το ίδιο δεν γινότανε πριν την κρίση επί Σαμαρά? Στα χρόνια του Σύριζα όμως ούτε τολμούσαν να βγουν έξω οι....βολευτές. Τώρα μια από τα ίδια. Ε δεν φταίτε ρε παιδιά και εσείς? Μόνο αυτοί που μας δουλεύουν? Μαυρίστε τους, διώξτε τους από τα χωριά σας. Τι περιμένετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα κατω χωρια φενονται εξοργηστικα ευνοουμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι κάτοικος Αθυρων και τα αποτελέσματα που βλέπω είναι εξοργιστηκα. Τον Ιούνιο είχαμε χαλάζι στο χωριό και μάλιστα πολύ! Το αμέσως επόμενο πρωινό ο μπαρμπαγιωργος(ως αντιπολίτευση τοτε) και η κυρά Θεοδώρα (ως κυβερνηση) ήταν εδώ στις 8:00 το επόμενο πρωί διαβεβαιώνοντας μας ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να γίνουν όλα όπως πρέπει!
    Στο θέμα μας λοιπόν (Χωρίς να έχω να χωρίσω τίποτα με κανεναν) βλέπω αποζημίωση για βροχόπτωση και για καύσωνα και αφήνουν εμάς και το δυτικό απ'έξω.
    Καλή σας νύχτα κυρίες και κύριοι...
    Θα σας περιμένουμε ξανά του χρόνου στον χορό του πολιτιστικού Συλλόγου Αθυρων, γιατί καθώς φαίνεται είστε Μόνο για χορούς και πανηγύρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τα Αθυρα ,Στρατο (10,44) και Πρόεδρε μην ανησυχείς το καλό αργεί να έρθει, θα σπεύσει ,αυτός που ξέρεις, σαν ανταποκριτής του ΕΛΓΑ να σας το αναγγείλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε φίλε επειδή δεν είμαι κανένας από τους δύο που προανέφερα,αλλά ένας απλός παραγωγός που κοιτάει μόνο την δουλειά του και το πώς θα βγάλει τα προς το ζην για την οικογένεια του,χαλάρωσε και μην απαντάς όταν δεν ξερεις( εκτός αν είσαι από κανένα γραφείο πολιτικού και νιώθεις την ανάγκη να απολογηθείς)!

      Διαγραφή
  10. Για.τικορινθια.πλιγικε.απο.το.χαλαζη.και.τις.πλημηρες.δεν.εχουμε.παρη.τιποτα.γιατιν.ησφορα.πλιρονουμε.κανονικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.