Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Γ. Καρασμάνης συνηγορεί στη δημιουργία χώρου πολιτιστικών δράσεων στην Καρυδιά


Ο Γιώργος Καρασμάνης συνηγορεί θερμά στο αίτημα της Κοινότητας Καρυδιάς Έδεσσας για χρηματοδότηση στη δημιουργία χώρου πολιτιστικών δράσεων

Τη θερμή υποστήριξή του σε ένα δικαιότατο αίτημα της ακριτικής ιστορικής Κοινότητας Καρυδιάς του Δήμου Έδεσσας, εκφράζει ο Γιώργος Καρασμάνης, ¨προσυπογράφοντας¨ σχετική επιστολή των τοπικών φορέων προς τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης Θεόδωρο Καράογλου.
Με την επιστολή που υπογράφουν ο Πρόεδρος της Κοινότητας και ο Πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου «Αγρας-Μίγκας» ζητείται η οικονομική στήριξη του Υπουργείου ν Σύλλογο, προκειμένου να μετατρέψει ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο σε χώρο πολιτισμού και δράσεων της τοπικής νεολαίας, αλλά και στέγασης της βιβλιοθήκης που θα αναδείξει όλα τα κείμενα, έγγραφα, ντοκουμέντα – μάρτυρες της τεράστιας προσφοράς των Καρυδιωτών στην εποποιία του Μακεδονικού Αγώνα.
Ο Γιώργος Καρασμάνης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Θόδωρο Καράογλου τον οποίον ενημέρωσε για την αναγκαιότητα δημιουργίας αυτού του πολιτιστικού χώρου στον οποίο θα εκτεθούν όλα τα κειμήλια που έχουν σχέση με την διατήρηση της ιστορικής μνήμης. Ο υπουργός είναι  ιδιαίτερα θετικός και θα στηρίξει αυτήν την προσπάθειά του προέδρου τής κοινότητας της Καρυδιάς. 

Η σχετική επιστολή:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

16 comments:

  1. Όλοι συνηγορούμε αλλά το χρήμα πότε θα πέσει και το έργο να γίνει γιατί θα αδυνατίσουν όλα αυτά τα χωριά που τελικά συνεισφέρουν στα μέγιστα στην Ελληνική οικονομία και είναι ξεχασμένα. Καιρός λοιπόν για υλοποίηση έργων και όχι λόγια και ευχολόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κόσμος καίγεται και η παπαδιά χτενιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άλλα λέει η Γιαγια μου άλλα ακούν τα αυτιά μου! Η ζωή δεν σταματάει και όλοι προσπαθούν για ένα καλύτερο μέλλον. Αν κάποιοι δυσαρεστούνται με αυτό ας ασχοληθούν με τα δικά τους θέματα και όχι με τις προσπάθειες κάποιων να κάνουν τη διαφορά!

      Διαγραφή
  3. Πλάκα μου κάνετε!!! Στην Έδεσσα δεν υπάρχει αίθουσα εκδηλώσεων και στηρίζετε ένα αίτημα της Καρυδιάς;;; ποιος θα πάει εκεί;; Επιτέλους ασχοληθείτε σοβαρά με την Έδεσσα.. κάντε κάτι επιτέλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η Έδεσσα δεν διαθέτει τους κατάλληλους ανθρώπους για να ενδιαφερθούν για τον τόπο τους η Καρυδιά, ένα μικρό χωριό, προσπαθεί για κάτι καλύτερο και για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής.

      Διαγραφή
  4. Αλλα λέει ο βουλευτής άλλα ο Δήμαρχος; που θα γίνει αυτό ; στο χωριό ή στο Βαρόσι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είστε ότι να΄ναι κύριε βουλευτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ιστορία βαραίνει στον τοπο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια στους βουλευτές και στον υπουργό Μακεδονίας Θράκης που στηρίζουν το αίτημα της Καρυδιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους ας αναγνωριστεί η προσπάθεια όλων των προγόνων που γράψανε στα δύσκολα χρόνια την δική τους ιστορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στον υπουργό Μακεδονίας Θράκης και σε όσους εκλεγμένους το στηρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολλά συγχαρητήρια στους νέους της καρυδιάς τέτοιες στιγμές νιώθω περήφανος για την καταγωγή μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΡΕ ΣΑΥΡΕΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΆΖΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΌΝΗ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΥΝΤΗΡΟΎΝ ΤΙΣ ΚΩΛΟ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΕ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΑΝΤΕ ΒΑΡΕΣΤΕ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΣ ΕΝΗΝΕΡΩΝΩ ΚΎΡΙΟΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΊΝΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΥΔΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΜΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

    ΥΓ ΕΙΣΤΕ ΧΗΜΕΊΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι Καρυδιωτες και η ιστορία τους είναι εκει, να πανε καποιοι να την γνωρίσουν και μετα να εκφράσουν τις απόψεις τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.