Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Αύριο στον ανακριτή ο 52χρονος φερόμενος ως δράστης σε πράξη βιασμού 16χρονης σε χωριό της Σκύδρας


Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή, στις 10.30 το πρωί ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή Έδεσσας ο 52χρονος από χωριό του Δήμου Σκύδρας που φέρεται να κακοποίησε και να βίασε 16χρονη γειτόνισσά του.
Την καταγγελία έκανε στην Αστυνομία η μητέρα της 16χρονης μαθήτριας, όταν εντόπισε την κόρη της σε άσχημη κατάσταση, καθώς φέρεται το βράδυ της περασμένης Κυριακής να είχε κακοποιηθεί και βιασθεί από τον 52χρονο γείτονά της. 
Ο φερόμενος ως δράστης, ο οποίος συνελήφθη, κρατείται στην Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας στην Έδεσσα και αντιμετωπίζει κατηγορία κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκε σήμερα Πέμπτη στον ανακριτή, όπου, όπως προαναφέραμε ζήτησε και πήρε προθεσμία για αύριο.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Δυστηχως για τους "μπατριωτες' και ελληναραδες ο θυτης προς μεγαλη τους απογοητευση ηταν ελληνα και ετσι δε μπορουν να κατηγορησουν τους ξενους για να εκφρασουν ετσι τα "πατριωτκα τους" αισθηματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό τώρα που κολλάει κύριος, δεν καταλάβαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον είναι μετανάστης και προσπαθεί να ρίξει νερό στο κρασί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.