Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίστηκε και σήμερα η απολύμανση στο δήμο Πέλλας


Συνεχίστηκε και σήμερα η απολύμανση κάδων απορριμμάτων και κεντρικών οδών από το προσωπικό της υπηρεσίας καθαριότητας προκειμένου να περιορίσουμε τη διασπορά του κορωναϊού.

Όλο αυτό το διάστημα οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας καθαριότητας βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή, δουλεύουν με εντατικούς ρυθμούς και εντείνουν την προσπάθειά τους, ώστε όλος ο δήμος να παραμείνει καθαρός. Και πιστεύω ότι τα καταφέρνουμε αρκετά καλά παρά το γεγονός ότι η υπηρεσία καθαριότητας αλλά και όλες οι υπηρεσίες του δήμου λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό εξαιτίας των διατάξεων που ισχύουν για την παροχή ειδικών αδειών.

Ο δήμος λειτουργεί και συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους δημότες. Επειδή όμως τίποτα δεν μπορούμε να καταφέρουμε μόνοι μας θα παρακαλούσα όλους του πολίτες να βοηθήσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο προκειμένου να διατηρήσουμε το δήμο μας καθαρό παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Αν προσέξουμε όλοι, δεν θα βάλουμε σε κίνδυνο ούτε την υγεία των εργαζομένων ούτε τη δική μας.

- Δεν πετάμε γάντια και μάσκες στους μπλε κάδους

- Δένουμε καλά και σε ανθεκτικές σακούλες τα απορρίμματα

- Δεν αφήνουμε σακούλες με απορρίμματα έξω από τους κάδους

- Για ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά τηλεφωνούμε πρώτα στο 2382083227

- Συμπιέζουμε τα χάρτινα κουτιά στους κάδους ανακύκλωσης

Μένουμε σπίτι αλλά νοιαζόμαστε και γι΄ όσους είναι έξω και προσπαθούν να κρατήσουν την πόλη και τα χωριά μας καθαρά.

Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους και γρήγορη επιστροφή στην καθημερινότητά μας.

Ανδρέας Δ. Καραφυλλιάς
Αντιδήμαρχος Καθαριότητας- Πρασίνου- Ηλεκτροφωτισμού Δήμου Πέλλας
kadp
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Και μετά ξυπνησες σαν τον Λάζαρο όταν ο Ιησούς τον κάλεσε να επανέλθει στην ζωή. Ποιος αστείος σου έγραψε αυτήν την ανακοίνωση που όχι απλά σε εκθέτει αλλά σε ρεζιλευει. Γιατί σε έναν Δήμο φυσιολογικό κάι όχι σαν τον δικό μας, οι πολίτες θα απορούσαν γιατί τόσος ντόρος για το αυτονόητο. Πάντως στο δικό μου σπίτι έχει να πλυθεί κάδος από τον Β'παγκοσμιο πόλεμο όπως λέει η 92χρονη γιαγιά μου που τα'χει τετρακόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.