Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παραιτήθηκε η δημοτική σύμβουλος Σκύδρας Γεωργία Σημαιοφορίδου


Την παραίτησή της από τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου υπέβαλε χθες η Γεωργία Σημαιοφορίδου, που εκλέχθηκε στο Δήμο Σκύδρας με την παράταξη «Νέα Πνοή» και επικεφαλής τον Κώστα Καρασαρλίδη. 
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της επιφυλάχθηκε να εξηγήσει τους λόγους παραίτησης σε άλλη χρονική στιγμή. 
Τη θέση της παραιτηθείσας δημοτικής συμβούλου πρόκειται ν’ αναλάβει ο Στέλιος Μηνάς.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

22 comments:

  1. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση στη ΣΚΥΔΡΑ σε 7 μήνες έχουν φύγει οι μισοί και οι υπόλοιποι περιμένουν την ευκαιρία να κάνουν το ίδιο Ιγνατιάδου την επόμενη φορά άνω του 80 % γατάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Προφανώς τους δικούς της στον ίδιο συνδυασμό....λογικό

      Διαγραφή
    2. Το μόνο σίγουρο είναι ότι απ αυτά που έμαθε. Λογικε.

      Διαγραφή
  3. Σοβαρή,ήρεμη,ενωτική,ενεργή,εύστοχη.Αυτά ήταν έως τώρα τα χαρακτηριστικά της στα δημοτικά συμβούλια.Θα λείψει η συμμετοχή της.Οφείλει σίγουρα να εξηγήσει, στον κόσμο που την ψήφισε ή δεν την ψήφισε αλλά την συμπάθησε,τους λόγους παραίτησης της.Όπως οφείλουν και οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης να απολογηθούν για τις απουσίες τους από τα συμβούλια.Δεν σέβονται την ψήφο του λαού.Πως θα την ξαναζητήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απώλεια για το ΔΣ της Σκύδρας με την αυτοκρατορική κεφαλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ρε Σημαιοφοριδου αυτοί που σ αγαπάνε θέλουν πρωτίστως να σαι καλα. Είσαι αυθεντικο πλασμα Η αξια σου δεν κρίνεται μόνο απο τα δημοτικα έχεις έρεισμα στην κοινωνία και μπορείς να προσφέρεις απ όλα τα πόστα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό . Αστούς να λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας σοβαρός ανθρώπος υπήρχε στην αντιπολίτευση του δήμου και αυτός παραιτήθηκε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο έρεισμα δεν έχει στην κοινωνία για κάποιον που το ανέφερε παραπάνω. Εάν δεν έβαζε όλους τους εργαζόμενους της με απειλή τελευταία θα ήταν και κατα ιδρωμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχεις δίκιο και τους κουμπάρους και τους γείτονες στην πολυκατοικία της και τα παιδιά αυτων που δουλευουν στον δήμο. Μπράβο που μας το θύμησες γιατί άλλοι βάζουν μόνο ξένους και άγνωστους, συγχαρητήρια και πάλι μπράβο.

      Διαγραφή
    2. Και καλά έκαναν..αφού η εκλογή της Κατερίνας μας ήταν βέβαιη. Με τους χαμένους θα πήγαιναν; πάντα με τον νικητή και νικητής για τα επόμενα 20 χρόνια είναι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣ

      Διαγραφή
    3. ksexases na peis kai ths kardia sas.xaxaxaxaxax

      Διαγραφή
  8. Ένας άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια παραιτήθηκε φανταστείτε τι θα εγινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτούς που έμπλεξε στο ίδιο συνδυασμό φυσικό επακόλουθο να φύγει τρεις λαλούν και δυο χορεύουν είναι το μόνο κακό γ αυτήν είναι ότι έχασε την ψυχαγωγία της στα δημοτικά συμβούλια από τους συναδέλφους της που ήτανε στα ίδια έδρανα ....

      Διαγραφή
    2. Ασε φίλε ...στο συνδυασμό του Κωστάκη ο ενας χειροτερος απο τον αλλο....κι αυτη νομοζε ρουχα πουλουσε

      Διαγραφή
  9. Ρε τι έχασε ο Δήμος και δεν το ξέραμε . Πω πω απουσία μεγάλη. Θα ορφανεψει το ΔΣ από τις προτάσεις της. Να φανταστείτε στο τελευταίο συμβούλιο είχε τέτοιες σωστές απόψεις που ούτε και το θέμα που αφορούσε την οικονομική βοήθεια του δήμου για το συσσίτιο της εκκλησίας δεν ψήφισε. Ρε τι χάσαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν πειράζει το συσσίτιο ξέρει ποιους ταΐζει μην φοβάστε αυτοί δεν θα πεινάσουν ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυτο που συμβαινει στην σκυδρα ισως ειναι το μοναδικο στην ελλαδα.να παραιτειται απο την αντιπολιτευση ο ενας μετα των αλλον.ειπαμε οτι εισαι οδοστρωτηρας Κατερινα αλλα οχι και οι υπολοιποι που παραμενουν ολοι θελουν να γινουν κατερινα στην θεση της κατερινας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλα καλα και όλα ωραία αλλά επιτέλους ποιός απο την Δημοτική Αρχή και απο την Αντιπολέτευση επιτέλους θα ασχοληθεί και τους υπαλληλους αυτού του Δήμου ? !!!! .
    Κυρίες και Κύριοι καλοί είναι και οι αιρετοί όλα καλα είναι αλλά θα πρέπει επιτέλους να ρίξετε και μία πολυ πιο προσεκτική ματιά στο προσωπικό του Δήμου , γιατι αυτοί εκτελούν τα όποια έργα και όχι οι Αιρετοί !!!
    Αρα σε συχνή βάση θα πρέπει να ακούτε και αυτούς που είναι στην πρώτη μάχη , αυτούς που καθημερινά εκτελούν τις εντολές σας ( Λογικές και μη !!! ) , μακάρι αυτό να γίνει πραγματικότητα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει ρε Ιγνάτη.Και από εδώ συνδικαλισμό κάνεις..

      Διαγραφή
    2. Όχι αγαπητέ μου κύριε δεν είμαι ο Ιγνάτης , γιατό όποτε κάποιος μιλάει για το προσωπικό αυτού του Δήμου σον και καλά πρέπει να είναι κάποιος επιφανής ? Ανοίξτε λίγο περισσότερο το μυαλό σας και κοιτάξτε και λίγο παραπέρα απο αυτα που έχετε συνιθήσει να κοιτάτε !!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.