Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Οικογένεια Κοτσαμπουικίδη που διατηρεί την εμπορική επιχείρηση «Αφαία», στην Κρύα Βρύση, για την άμεση, γενναιόδωρη ανταπόκρισή της και στήριξη της λειτουργίας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, με την προσφορά προϊόντων υγιεινής, από τις πρώτες ημέρες έναρξης της κρίσης της πανδημίας του κορωνοïού.
Όπως σημειώνει ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, «οι έλληνες πολίτες διαθέτουν ισχυρά κοινωνικά αντανακλαστικά τα οποία ενεργοποιούνται στις δύσκολες στιγμές και στις δοκιμασίες που κατά καιρούς έχει ζήσει η Ελλάδα. Το ελληνικό φιλότιμο, η ανθρωπιά, το ειλικρινές ενδιαφέρον για τον πλησίον και η αλληλεγγύη είναι χαρακτηριστικά των Ελλήνων τα οποία έχουμε κληρονομήσει από τους προγόνους μας και μ’ αυτά έχουμε μάθει να πορευόμαστε όπου κι αν βρεθούμε, όποια δυσκολία κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.