Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καμία αναφορά για πανεπιστήμια και φοιτητές στο διάγγελμα του Πρωθυπουργού!


Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε το σχέδιο της κυβέρνησης για τη μετάβαση στη νέα κανονικότητα μετά από σχεδόν δύο μήνες εφαρμογής αυστηρών περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας COVID-19. 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμα έδωσε το περίγραμμα της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων. Για τις Εκπαιδευτικές δομές ο Πρωθυπουργός δήλωσε πως στις 11 Μαΐου αρχίζει η Γ' Λυκείου και εβδομάδα αργότερα οι άλλες τάξεις (δηλαδή στις 18 Μαΐου οι τάξεις Γυμνασίων και Α΄ και Β΄ Λυκείου), ίσως ανοίξουν νηπιαγωγεία και δημοτικά την 1η Ιουνίου. Για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα και τους φοιτητές δεν έχει γίνει καμία αναφορά από τον Πρωθυπουργό όπως επίσης για τα ΙΕΚ και κολέγια. Ο Πρωθυπουργός πρόσθεσε: «Αύριο, η Υπουργός Παιδείας θα κάνει μια πιο αναλυτική ενημέρωση. Βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με την Επιτροπή Επιστημόνων για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή των μέτρων προστασίας των παιδιών μας αλλά και των εκπαιδευτικών». 

Αύριο οι ανακοινώσεις για τα Πανεπιστήμια 
Την Τετάρτη 29/04 το απόγευμα αναμένεται να εξειδικευτούν τα μέτρα για την επαναλειτουργία των σχολείων, στο πλαίσιο κοινής συνέντευξης Τύπου της αρμόδιας υπουργού, Νίκης Κεραμέως, και του λοιμωξιολόγου, Σωτήρη Τσιόδρα. Ειδικότερα στην αυριανή συνέντευξη Τύπου με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, καθηγητή λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτκής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, στο υπουργείο Υγείας, θα συμμετάσχει και η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. 
Όπως ανακοινώθηκε άτυπα από το υπουργείο, αύριο Τετάρτη 29 Απριλίου, στις 18:00, η κ. Κεραμέως θα ανακοινώσει τα εξειδικευμένα μέτρα που αφορούν στη σταδιακή επαναλειτουργία δομών (σχολείων-πανεπιστημίων κτλ) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Στο επόμενο διάγγελμα...... Τους ξέχασε! Δεν πειράζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ωραίο είναι ότι τόσο οι πανεπιστημιακοί όσο και οι φοιτητές περίμεναν να δουν τι θα γίνει.
      Έβαλε εκεί στο Παιδείας και 2-3 γυναίκες και έχουν χάσει την μπάλα απ΄ ότι φαίνεται.
      Την υποχρεωτική χρήση μάσκας, δεν την ξέχασε.
      Όταν βλέπεις τον Κούλη και προσπαθείς να πιστέψεις ότι είναι πρωθυπουργός..........μήπως ο Αλέξης ήταν καλύτερος.
      Καημένη Ελλάδα

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.