Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιατρικός εξοπλισμός στο Νοσοκομείο Κιλκίς



"Παραλάβαμε σήμερα, στο Νοσοκομείο Κιλκίς, 250 τεμάχια μάσκες προστασίας ειδικού τύπου FFP2 με βαλβίδα, 2000 τεμάχια χειρουργικές μάσκες και 1000 τεμάχια γάντια latex", αναφέρει ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς στην προσωπική του σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. 
"Ο σημαντικός αυτός προστατευτικός εξοπλισμός, θωρακίζει και εγγυάται την ασφάλεια του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού, στη δύσκολη μάχη που δίνουν ενάντια στην πανδημία" σημειώνει, καταλήγοντας, "ευχαρίστησα όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Κιλκίς, για την άοκνη προσπάθεια που καταβάλει καθημερινά για την προστασία της υγείας των Κιλκισιωτών".

φωτο eidisis.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΤΙΣ ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
    ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤHS ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ;
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚEΙΝΟΣ Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ, Ο ΠΛΙΟΓΚΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ;
    ΡΕ ΠΛΙΟΓΚΑ ΜΗΠΩΣ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο έταιρος διοικητής έχει μετατρέψει το νοσοκομείο Βέροιας σε Μεμόριαλ και καθημερινά το σνχαιρουν οι "εργαζόμενοι" (γλύφτες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.