Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σφοδρή επίθεση αγέλης αδέσποτων σκυλιών σε παιδί στα Γιαννιτσά


Πριν από λίγο, απόγευμα Παρασκευής 10 Απριλίου 2020, υπήρξα μάρτυρας σφοδρής επίθεσης πολυπληθούς αγέλης αδέσποτων σκυλιών σε παιδί στα Γιαννιτσά.
Συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Καψάλη,Γραβιάς,Ελλησπόντου, Δημάρχου Ιωανν. Παπαδοπούλου και Απόδημου Ελληνισμού (πλησίον 21ου Νηπιαγωγείου Γιαννιτσών) αγέλη αδέσποτων σκυλιών ( μέτρησα εννιά(9)! που εδώ και έναν μήνα εδρεύει στην εν λόγω περιοχή, επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον αμέριμνου παιδιού που έκανε ποδήλατο, με αποτέλεσμα την άσχημη πτώση και τον τραυματισμό του-ευτυχώς όχι βαρύ- σε όλο του το σώμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το τρίτο θλιβερό περιστατικό που έχει πέσει στην αντίληψη μου το τελευταίο διάστημα.
Με βάση τα παραπάνω, επειδή η άνω περιοχή είναι αναπόσπαστο και πυκνοκατοικημένο κομμάτι του αστικού ιστού της πόλης των Γιαννιτσών κάνω έκκληση στο αντίστοιχο τμήμα του Δήμου Πέλλας, υποθέτω ότι είναι το Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου ή πιθανόν το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης, να επιληφθεί άμεσα του προβλήματος προς άρση της επικίνδυνης ως άνω κατάστασης πριν ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ!

Σερέτης Θεολόγος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

24 comments:

  1. Φίλε,Σερέτη εάν κανείς ένα τηλέφωνο στον δήμο Πέλλας έχει αρμόδιο τμήμα που τα μαζεύει και τα συντηρεί σε κλουβιά! (βέβαια κάποιοι που τα θέλουν ελεύθερα, πάνε το βράδυ κάνουν ζημιές στα κλουβιά και τα αφήνουν ελεύθερα ξανά, αλλά είναι άλλο θέμα.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχει φιλε μου καλε, εμενα προ διετιας περιπου δαγκωσε αδεσποτο την κορη μου πηγαμε Νοσοκομειο , και δοθηκε εντολη απο το Νοσοκομειο της περισυλλογης του αδεσποτου, μετα απο τον εντοπισμο οι του Δημου με ενερωσαν ειναι καλο σκυλι και εχει στειρωθει προφανέστατα καταλαβαν οτι ο φοβος των πολιτων ήταν να μην μας βιασουν τα παδια μας γιατι δεν μπορςαα να καταλαβω την απάντηση, ΜΟΝΟ ΔΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ Νοσοκομειο τους ενερωσα οτι θα πηγαινα στον κ. Εισαγγελεα σξεφτηκαν οτι πρέπει - και το εκαναν - να μαζεψουν το αδεσποτι

      Διαγραφή
  2. Η φιλόζωοι που είναι ; μόνο για τις χορηγίες ε; καλό είναι να ασχοληθείτε σοβαρά με το θέμα γιατί είναι πολύ σοβαρό αν αρχίσουν να ορμάνε θα έχετε άσχημες καταστάσεις δεν είναι καθόλου αστείο ο κόσμος δεν έχει καμία προφύλαξη από τα αδέσποτα δείξτε λίγο σοβαρότητα για να μην έχουμε τραυματίες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν βοηθάτε και σεις; μόνο οι φιλόζωοι;;; μη καθόμαστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο χωρίς να έχουμε γνώσει της κατάστασης.. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη..

      Διαγραφή
  3. Από τότε που οι δήθεν φιλόζωοι (α@α@η@οι) έκαναν συλλόγους και μετρούν ψηφαλάκια χάθηκε η μπάλα. Πριν σαράντα χρόνια δεν υπήρχαν φιλόζωοι? δεν υπήρχαν ζώα στις γειτονιές? δεν υπήρχαν παιδιά? Τι αλάλαξε λοιπόν?.....Η υπερβολή και οι νομικές προστασίες σε βάρος του απειλούμενου ανθρώπου. Εδώ δεν μπορεί να ισχύσει το να πάρω την ευθύνη της αυτοάμυνάς μου? Προτιμάτε λοιπόν να χαθεί η ζωή του ανθρώπου? Ε όχι λοιπόν υπάρχει και άλλος δρόμος.Ο νοών νοεί τω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι πίσω από τα πληκτρολόγια να κρίνουν και να βγάζουν τις κακίες τους... Εσείς που όλοι είστε οι σωστοί το κάνετε;;;

      Διαγραφή
    2. Όλοι πίσω από τα πληκτρολόγια και τα χέρια σταυρωμένα να κάθεστε και να βγάζετε την κακία σας και να κρινετε.. Εσείς τι κάνετε;

      Διαγραφή
    3. Όλοι στα πληκτρολόγια ανώνυμα ε? Άν τό παιδί μου τό δαγκώσει κάποιο οέ και αλοίμονο

      Διαγραφή
  4. Αυτοάμυνα είναι να σκορπας τον θάνατο με φολες?Εγώ το λέω δολοφονια.Τα αδέσποτα δημιουργία των ανεύθυνων ανθρώπων ειναι.Ντρεπομαι που υπάρχουν άνθρωποι με τέτοιες απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην πάθεις τίποτα από την ντροπή σας σιχάθηκα όλους τους φιλόζωους

      Διαγραφή
    2. Προς 11.22. Αυτοάμυνα είναι ο θάνατος του Θεσσαλονικέα αν ήταν συγγενής σου να τα χαϊδεύεις έ? Αυτοάμυνα είναι τα τραύματα των ανύποπτων ανθρώπων και τα ψυχολογικά τους σοκ χωρίς αντίδραση? Ή η άρνηση πολλών συμπολιτών μας να μη βγαίνουν για άσκηση ή περπάτημα επειδή η κάθε κυραΚατίνα και ο κάθε κυρΜήτσος του ήρθε ξαφνικά να πάρει ένα λουράκι και να σέρνει βασανιστικά ένα κατοικίδιο για να κάνει τον καμπόσο και μετά να το παρατάει οπουδήποτε? Καλά ξημερώματα....δηθενιστές του κερατά!!!

      Διαγραφή
    3. ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
      1. ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ.
      2. ΨΑΞΕ , ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΒΑΛΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΣΚΤΛΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ ΑΔΕΠΟΤΑ ΘΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΦΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

      Διαγραφή
    4. Ναι φιλοζωε αυτο να κανεις!! Φοβαμαι να βγω στον δρομο! Με αυτον τον τροπο εμενα προσωπικα με κανατε να σιχαθω τα σκυλια γιατι ειναι η απειλη μου! Στερειτε με αυτον τον τροπο την δικη μου ελευθερια....εκτος και σν οι ανθρωποι χασαμε την ελευερια μας εξαιτιας των ταχα ζωοφιλων!! Αντε πια φτανει....μαζεψτε και ζωα και φιλοζωους...μαντροστε τους ολους μαζι για να περνανε ολο το εικοσιτετραωρο μαζι!! Τωρα με την καραντινα ειναι ο καταληλος χρονος!!

      Διαγραφή
  5. Ο Δήμος Πέλλας είναι η μέγιστη ντροπή που ζει ανάμεσα μας και φυσικά εννοώ όλους τους διοικούντες με τις κουστωδιες τους. Τις φιλοζωικές που αυτός δημιούργησε για οικονομικο-ψηφοθηρικους λόγους,αν ήμασταν κράτος δικαίου θα είχαν άλλη αντιμετώπιση. Αυτοί που μας διοικούν είναι φιλοζωοι προσχηματικα και καθόλου φιλάνθρωποι σε βαθμό επικινδυνότητας. Χθες Παρασκευή απόγευμα στο δήθεν γηπεδακι προς την έξοδο για Κυρρό (περιοχή γκαράζ) γινόταν όχι απλά συνωστισμός δήθεν αθλητών αλλά πανηγύρι. Δεν έχω ξαναδει τόσες μέρες "μένουμε σπίτι" τόσο αηδιαστικη εικόνα. Όχι ο κορονοιος θα διασπαστεί αν δεν βάλετε άμεσα λουκέτο κ.Δημαρχε, αλλά ίσως έρθει και άλλος νέος ιός που ακόμη δεν έγινε γνωστός στην επιστημονική κοινότητα. Ντροπή,ξεφτιλα και ασέβεια προς όλους μας είναι αυτό που συμβαίνει. Ειδικά απέναντι στους υγειονομικούς και τις αρχές είναι αλητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκ παραδρομης αντι της λέξης διασπαστεί ο ιος,διορθώνω με το σωστό διασπαρει.

      Διαγραφή
  6. Πριν από μερικά χρόνια δέχτηκα και εγώ επίθεση από αδέσποτο με αποτέλεσμα να μην μπορώ για περίπου 2 χρόνια να βγάλω το σκύλο μου βόλτα τα από το σοκ που είχα υποστεί!! Η απάντηση των αρμοδίων από τον Δήμο είναι ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και πως υποχρεούνται από το Κόμο να τα στειρωσουν και να τα ψήνουν πάλι στους δρόμους! Καμία απολύτως αλλαγή μετά από 2 χρόνια! Η φόλα δεν είναι λύση σε καμία περίπτωση!! Η μόνη λύση είναι να κάνουν την δουλεια τους οι αρμόδιοι ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα πράγμα που δυστυχώς δεν φαίνεται να συμβαίνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγώ υπήρξα χρόνια φιλοζωη, ώσπου έγινα μάνα και έγινα φιλάνθρωπος.Ποιος νοήμων γονέας που θα δει ένα αδέσποτο να επιτίθεται στο παιδί του θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα αδέσποτα? Μαζέψτε τα πριν γίνουν τραγωδίες. Κυνηγούν συνεχώς τα παιδιά. Δεν τολμάνε να κυκλοφορήσουν από τον φόβο τους τα παιδιά. Όποιος είναι τόσο φιλοζωος να τα πάρει στο σπίτι του. Να δούμε αν θα κοιμάται ήσυχος έχοντας επιθετικά σκυλιά μαζί με τα παιδιά του. Έχει καταντήσει αηδία πια. Να κρατάμε μέσα τα παιδιά για να κυκλοφορούν τα σκυλιά. Και δεν μιλάω για τώρα που είμαστε έγκλειστοι ούτως ή άλλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλα τα ζώα λειτουργούν με το ένστικτο. Λύση θα μπορούσε να είναι να μην παρατάνε πλέον οι άνθρωποι τα σκυλιά τους και να στειρωθουν τα ήδη αδέσποτα. Οντως φταίει ο Δήμος για όλο αυτο δοκιμαστε να πάτε από εκεί να τους μιλήσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα ζώα ειναι για να ζουν ελεύθερα και όχι με ένα λουρί να τα τραβάτε δήθεν φιλοζωοι,και μετά να τα πετάτε ,άντε ξυπνήστε ζώα και πάρτε τις ευθύνες σας , γιατί μας κουρασατε,και συ δήμαρχε κάνε κάτι γιατι μας επρίξες πια,ανικανοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλά κάνεις ΔΗΜΑΡΧΕ ,μη τυχόν κάνεις κάτι!!! Μόνο έτσι θα σε βγάλουΝ για τέταρτη φορά ΔΗΜΑΡΧΟ.

      Διαγραφή
    2. Γιαυτό είσαι ελεύθερος

      Διαγραφή
  10. Α καλά φτερό ο δήμαρχος τώρα αν ήταν άλλος θα ήταν ωραία να σοβαρευτούμε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ .ευτυχώς είναι αυτός , άλλωστε έχει νσ επιδείξη ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ(συμμάζεμα του Δήμου κλπ.κλπ.κλπ.κλπ.

      Διαγραφή
  11. Καμία παρέμβαση από το Δήμο.Η κ.Παπαδοπουλου που είναι υπεύθυνη,ποτέ δεν ανταποκρίνεται στα τηλέφωνα ούτε στις επισκέψεις.Δεν ξέρω για έλλειψη προσωπικού,αλλά κατάφορη αδιαφορία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.