Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε καραντίνα η Φούστανη Αλμωπίας (βίντεο)


Σε καραντίνα τέθηκε για 14 ημέρες, από σήμερα στις 8 το βράδυ η Φούστανη Αλμωπίας, σύμφωνα με όσα δήλωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς στην απογευματινή καθιερωμένη ενημέρωση.

Όπως επεσήμανε ο υφυπουργός, το τελευταίο 48ωρο παρατηρήθηκε αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου στο συγκεκριμένο χωριό. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας αποφασίστηκε να τεθεί σε καραντίνα η κοινότητα Φούστανης.

Όπως είναι γνωστό στην κοινότητα της Αλμωπίας έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Οι δηλώσεις του υφυπουργού:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

15 comments:

  1. Δυστυχώς κάποτε θα χτυπούσε την πόρτα και της Πέλλας. Το κακό είναι ότι ο νομος μας είναι μη θωρακισμενος εξαιτίας της ανικανότητας της Αντιπεριφερειας και των Δήμων. Ο Δάνης κοιμάται μόνιμα και οι δήμαρχοι ροχαλιζουν. Όταν δεν έχουν ασχοληθει ούτε κατ'ελαχιστον με την πρωτοβάθμια υγεία, δεν γνωρίζουν καν που βρίσκονται τα Κ.Υ και τα Π.Ι του χώρου ευθύνης τους τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς. Στις επόμενες εκλογές θα τους ξαναδούμε να μοιράζουν πασχαλινές λαμπάδες σε κάποια παιδιατρική κλινική και φυσικά με την παρουσία κάμερας. Ρε δεν θέλουμε να χαρίζετε με βαρυγδουπες ανακοινώσεις τους μισούς μισθούς σας. Ζητάμε από σας να είστε επαρκείς στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Και αν σας περισσεύουν δώστε τα με ταπεινότητα και δίχως κουδούνια αφού ούτως ει άλλως εμείς οι πολίτες πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν πριν από 14 μέρες ήταν στα σπίτια τους δεν θα γινόταν αυτό που έγινε ούτε αυτό που θα γίνει τελικά μόνο με βουρδουλα βάζουμε μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΨΗΦΙΖΩ ΤΑΚΙ ΤΑΚΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

      Διαγραφή
    2. Και κάποια γερά πρόστιμα γιατί μόνο αυτά πονάνε

      Διαγραφή
  3. Ακόμα πολιτικά μιλάτε...... Δεν ντρέπεστε για τον, Δανη και κάθε Δανη που τα σχετίζεται όλα με τα πολιτικά εδώ ο κόσμος καίγεται και εσείς τον χαβά σάς.. Επειδή το κόμμα στο οποίο ανήκετε δεν είναι στην εξουσία που αν ήταν όλα θα ήταν τέλεια... Απαράδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ.Chris αν και σχολίασα με απλο τρόπο την πραγματικότητα,πόνεσε απότομα το δόντακι σου μονο για τον Δάνη. Λοιπόν για να τελειώνουμε με το παραμύθι,εγώ δεν κάνω πολιτική αν και θα έπρεπε διότι η πανδημία είναι θέμα χειρισμού όλων όσων μας διοικούν και ειδικά της Κεντρικής Διοίκησης. Η ανεπάρκεια των αυτοδιοικητικών είναι το τεράστιο πρόβλημα στον νομό μας και από ότι βλέπω εθελοτυφλεις με περίσσια πονηριά. Όσο για την απορία που εκφράζεις στο τέλος του σχολίου σου την λύνω αμμεσα.Είμαι μέλος της παράταξης που σημερα είναι κυβερνηση και διαχειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτόν τον πόλεμο. Για αυτό μείνε σπίτι και όταν πληκτρολογείς βάλε το μυαλό σε λειτουργία.

      Διαγραφή
  4. Ο ωχαδερφισμός και ο αλκοολισμός υπάρχει σε κάθε χωριό. Μέσα σ αυτές τις παρέες δεν μπορείς να περιορίσεις κανέναν. Θα δείτε και σε άλλα χωριά. Τώρα θα βάλουμε μυαλό.Μην έχουμε θύματα μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΟΜΟΝΉ και θα τα καταφέρετε.
    Ένας φίλος από Έδεσσα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαγκιά του Δάνη να πείσει τον Χαρδαλιά για καραντίνα με 4 κρούσματα,όταν άλλοι με πολύ περισσότερα κρούσματα δεν μπαίνουν.Πάει στην γραμμή Μητσοτάκη (αυστηρά μέτρα από την αρχή) γιατί είδε ότι αυτή είναι η καλύτερη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α,μάλιστα. Αυτή είναι η καλύτερη λύση.Πανε ρώτα τους γιατρούς στα νοσοκομεία ποια είναι η καλύτερη λύση άσχετε. Όλοι επιστήμονες γίνατε. Σου αρέσει το Μαντρωμα έτσι, κι όταν έρθει η ώρα σου και δεις (που δεν σου το εύχομαι) ότι τα νοσοκομεία δεν μπορούν να σου προσφέρουν τα αυτονόητα λόγω ελλείψεων, αντε να δούμε πόσο θα λες ότι τα αυστηρά μέτρα είναι η καλύτερη λύση.
      Η καλύτερη λύση είναι η πλήρης οργάνωση των Νοσοκομείων που διέλυσε η νδ. Και κόψτε την μαλακια

      Διαγραφή
  7. ζωα παλι τον δανη βριζετε ,αντι να προσφερετε κατι ...ζωα ζωα ζωα ....ουτε δανης ουτε γιαννης ρε βοδια ...λες και οι αλλοι ,θα μας εσωζαν γιδια ε γιδια ...ουστ ρε....ο θεος να μας φυλαξει ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα μάλλον για να σε καταλαβαίνουμε, ίδιας ράτσας ζώα είμαστε

      Διαγραφή
  8. Τα άλλα δύο κρούσματα ποιοι είναι εκτός από τον 67χρονο κ τον εργάτη του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.