Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σύγχυση και αναστάτωση από ρεπορτάζ της ΕΡΤ για κρούσμα κορωνοϊού στα Γιαννιτσά


Μεγάλη σύγχυση αλλά και αναστάτωση προκάλεσε σημερινό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, αλλά και -επίσης σημερινά- δημοσιεύματα ιστοσελίδων (εκτός Νομού Πέλλας) ότι «βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ένας 68χρονος από τα Γιαννιτσά Πέλλας».

Πολλά είναι τα μηνύματα στην εφημερίδα μας αλλά και τηλεφωνήματα αναγνωστών μας που ρωτούν περισσότερες πληροφορίες για το κρούσμα αυτό.
Να επισημάνουμε ότι, προφανώς, πρόκειται για τον 68χρονο από την Τοπική Κοινότητα του Αγίου Γεωργίου του Δήμου Πέλλας που νοσηλεύεται στο ΑΧΕΠΑ και ανακοινώθηκε επισήμως χθες (Εδώ το σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε).

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν υπάρχει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στην περιοχή των Γιαννιτσών, ούτε και κάποια σχετική ανακοίνωση από τον ΕΟΔΥ για αυτό.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Καταρχήν να πούμε περαστικά στον κύριο αυτον!Θέλω όμως να εκφράσω μια διαμαρτυρία:εχθες εξεφρασα την αντίδραση μου όσον αφορά στο ταξίδι του παραπανω κυρίου τον δύσκολο αυτό καιρό,λεγοντας οτι την αμυαλθα και την απερισκεψία του ενος την πληρώνουν οι πολλοί ....αλλά την ανάρτηση αυτήν δεν την είδα στα σχόλια της δημοσίευσης για το περιστατικό.Γιατί?μήπως σε μερικούς δεν αρέσουν οι αληθειες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τζαμτζης βγαίνει κάθε μέρα στα κανάλια και δείχνει έναν τρόπο περίεργο ότι εντοπίζει τον κορωνα'ι'ο. Πολύ περίεργη η συμπεριφορά του και εντελώς επικίνδυνη για την δημόσια υγεία. Ας μαζευτεί και να περιοριστεί μόνο σε αυτο που μπορεί να κάνει. Με καλοσύνη και ηρεμία το λέω. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Τζαμτζή τον μόνο που τον νοιάζει είναι η αυτοπροβολή του και μάλιστα σε μέσα πανελλήνιας εμβέλειας. Μόλις μαθαίνει για κάποιο κρούσμα τρέχει στα κανάλια! Και πείτε μου εσείς πως λέγεται αυτό... Είναι απαράδεκτο και δειχνει την ποιότητά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι ακριβώς! Απο ποιότητα κ επίπεδο ΜΗΔΕΝ! Ας ερθει πρώτα στο νοσοκομείο να δει πως δουλεύει το προσωπικό κ μετα αν έχει μούτρα να μιλήσει. Χωρίς υλικά κ καταβαλοντας υπεράνθρωπες προσπάθεις. Θα έπρεπε να ντρέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανηγυριτζης και μάλιστα του κ@λ@υ ή αλλιώς βλακας με περικεφαλαια.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.