Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο σπίτι από το δήμο Πέλλας (φωτο)



Ολοκληρώθηκε πόρτα - πόρτα η διανομή δεμάτων σε 1640 οικογένειες ωφελούμενων του ΤΕΒΑ σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Πέλλας καθώς και η διανομή δεμάτων με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε ο δήμος για περισσότερες από 250 οικογένειες. 
Η διανομή έγινε από τους εργαζόμενους του δήμου  με την υποστήριξη των τοπικών Προέδρων και Αντιδημάρχων. 
Παράλληλα, ξεκίνησε από την Μεγάλη Τετάρτη η  παροχή ατομικών γευμάτων σε άτομα  μοναχικά, υπερήλικες και σε οικογένειες που δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε βασικά αγαθά.  Η παρασκευή των γευμάτων είναι χορηγία των επιχειρήσεων  «Κοτόπουλα Μπαρμπαγιάννης»  και «Κοτόπουλα Δέρας» και ενισχύεται από επαγγελματίες της περιοχής. 
Ιδιαίτερα για την  Κυριακή του Πάσχα ο δήμος θα προσφέρει 192 μερίδες Πασχαλινού φαγητού ώστε όλες οι οικογένειες να έχουν τη δυνατότητα να στρώσουν το γιορτινό τραπέζι. Η παρασκευή τους θα γίνει από την Αίθουσα Δεξιώσεων  «Ονείρων Ζεύξη» του κ. Σίμου Ταρινίδη. 
«Ο Δήμος Πέλλας στέκεται έμπρακτα δίπλα σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη καθώς και σε όλες τις ευπαθείς ομάδες προκειμένου να έχουν ό,τι χρειάζονται  χωρίς  να μετακινηθούν από το σπίτι τους. Μεγάλη  ικανοποίηση για τους συνεργάτες μου και για εμένα η προσφορά και η υποστήριξη συνανθρώπων μας τούτη την κρίσιμη περίοδο. Ιδιαίτερα συγκινητικό είναι  το ενδιαφέρον και η ανταπόκριση επαγγελματιών και επιχειρήσεων του δήμου στο κάλεσμά μας. Ευχαριστώ όλους για την αλληλεγγύη και την βοήθειά τους. Ευχαριστώ επίσης τους εργαζόμενους του δήμου καθώς και τους αιρετούς συνεργάτες μου που καθημερινά αφήνουν τις δικές τους οικογένειες και στέκονται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Είμαι σίγουρος πως όταν με το καλό τελειώσει αυτό που ζούμε  θα είμαστε  μια κοινωνία πιο υπεύθυνη, πιο αλληλέγγυα, πιο ευαίσθητη και πιο ανθρώπινη». δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος. 
Ακολουθεί η λίστα με τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που υποστήριξαν γι΄ ακόμη μια φορά την προσπάθεια του δήμου Πέλλας για συγκέντρωση αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ 
ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΔΕΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
NOVAFARM 
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΧΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ
ΦΥΤΩΡΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΣΑΚΗΣ 
ΑΦΟΙ  ΓΕΩΡΓΑΛΑ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ Φ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΓΛΟΥ – ΟΔ. ΜΗΤΑΚΙΔΗΣ 
ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΙΔΗΡΟΥ  ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΥΙΟΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΥ ΚΑΙΡΙΔΗ Ο.Ε.
ΠΑΥΛΙΔΗΣ  ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ 
ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΜ ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ- ΛΥΣΙΤΣΑΣ- ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
AGROPAN ΚΑΡΑΦΥΛΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ&ΥΙΟΣ
ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΙΤΣΗΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΝΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ Ν. ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ  - Π. ΖΑΜΠΑΟΓΛΟΥ 
ΦΥΤΩΡΙΟ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
ΑΓΡΟΖΥΜΗ ΑΦΟΙ ΜΑΡΤΑΒΑΛΤΖΟΓΛΟΥ
ALTERRA ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ DOMEIN ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΗΣ  
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ  Χ. ΛΕΛΕΚΙΔΗΣ- Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 
ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΙΣ ΠΕΛΛΑΣ ΞΕΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΠΛΑΝΙΔΗΣ  ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΤΟΡΓΗ ΒΑΙΡΑΜΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΤΣΙΝΑΣ  ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ& ΣΙΑ Ο.Ε. 
ΚΡΕΟΤΕΧΝΕΙΟΝ ΜΑΝΤΖΟΥΚΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
SULCE  FRUIT  ΣΟΥΛΤΣΕ ΓΙΩΡΓΟΣ 
ΙΚΤΕΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  Γ. ΠΕΝΟΓΛΟΥ - Π. ΔΟΥΒΑΤΖΗ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ LIDL  
ΙΚΤΕΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΠΕ 
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΡΑΚΙΟΛΑΣ  ΣΤΕΛΙΟΣ
ΑΣ ΠΕΛΛΑΣ 
ΠΟΜΩΝΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  
ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ  ΔΡΟΣΟΣ & ΥΙΟΣ 
ΛΥΣΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Ι. ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΣΟΥΤΗΣ  
ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ 
ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ
ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΔΗΜΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΙΟΣΟΓΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ 
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 
ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΚΑΒΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΜΑΝΑΒΙΚΟ ΛΑΛΑΜΠΟΝΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΜΑΝΑΒΙΚΟ  ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ 
ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ «ΟΝΕΙΡΩΝ ΖEΥΞΗ» ΣΙΜΟΣ ΤΑΡΑΝΙΔΗΣ 




Γραφείο Τύπου Δήμου Πέλλας 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 comments:

  1. Χριστός ανέστη χρόνια πολλά σε όλες και όλους αλλά εκεί στο Δήμο Πέλλας μην βγαζεται τέτοιες ανακοινώσεις και κοροιδευται τον κόσμο ειδικά αυτές τις μέρες γιατί τα τρόφιμα του ΤΕΒΑ στα Γιαννιτσά δεν τα πήραν ούτε οι μισοί δικαιούχοι μια φορά τα ανέθεσαν να τα μοιράσει ο δήμος και έδειξε την πλήρη ανικανότητα των διοικούντων του και σε αυτό όπως φυσικά σε όλους τους τομείς το ίδιο κάνει ανυπαρξία και ανικανότητα παντού τώρα θα χαλούσε τη συνταγή Δεν πειράζει δήμαρχε χρόνια πολλά να τους χαίρεσαι τους αντιδήμαρχους σου που κορδονωνται σαν γύφτικα σκεπαρνια στις φώτο κάνανε καλά τη δουλειά τους. Έτσι είναι το μήλο κάτω από τη μηλιά πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ; ΚΡΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΑΡΕΑ;ΟΥΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ; ΓΟΝΕΙΣ;ΑΔΕΡΦΙΑ;ΠΑΙΔΙΑ;ΦΙΛΟΥΣ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ. ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και τέτοια μέρα είναι μόνο για ευχές δυστυχώς με βάζεις στον πειρασμό να σου απαντησω 10:03. Βγήκε ένας πολίτης να πει την γνώμη του και άρχισες να του σέρνεις τα όσα μύρια; Εσύ που έχεις σύζυγό,παιδιά,φίλους γιατί δεν πίνεις καφεδάκι από το να πιάνεις το πληκτρολόγιο για να υπερασπιστείς ως δουλάκι το αφεντικό σου; Κύριοι του Δήμου ότι κάνετε μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα το ξεραμε. Ότι είστε τόσο αμετροεπεις κάνοντας πολιτική με την φτώχεια του κόσμου και αυτό το γνωρίζαμε. Αλλα το ότι είστε τόσο κορόιδα ώστε να φωτογραφιζεστε νομίζοντας ότι θα πάρετε εύσημα από την δημοσιότητα δεν το περίμενα. Σεμνά και ταπεινά κύριοι στις μέρες που ζούμε, γιατί υπάρχουν συμπολίτες μας που ξόδεψαν πολλά ευρώ από την τσέπη τους και όχι από χορηγίες ώστε να προσφέρουν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και υλική και υγειονομική αλλά κυρίως ηθική βοήθεια.

      Διαγραφή
    2. ΤΑΚΗ ΤΑΚΗ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.ΒΓΗΚΕ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΑΙΤΟΣ ΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ.ΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΗΚΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΚΑΠΡΟΑΙΡΕΤΑ.ΜΕΡΑ ΠΑΣΧΑ.
      ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΚΙΑ.

      Διαγραφή
    4. Κάπως αργά ξυπνησες για να απαντήσεις πιθανόν λόγω άφθονων λιπαρων. Ξέρεις η νόηση επηρεάζεται από αυτά και φέρει υπνηλία. Σίγουρα κάποιος σας μάλωσε που δεν ανταποκρίθηκατε στα καθήκοντά σας και φοβούμενοι την οργή του κάνετε εκ νέου τους παπαγάλους. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να μπω στην ουσία γιατί κι εσείς γνωρίζετε την άποψη των πολιτών για όλους σας. Θα σας αφήσω στον δικό σας κόσμο γιατί η λυπηση είναι χαρακτηρισμό συναίσθημα του ανήμπορου και ξεφωνημενου από τον λαό διαχειριστή της εξουσίας.

      Διαγραφή
    5. Θα σου υπενθυμισω γιατι δεν το εχεις ξεχάσει οτι η αποψη των πολιτών για τη δημοτική αρχη ειναι θετική γι’αυτο άλλωστε οι πολίτες επέλεξαν αυτήν για Τριτη συνεχόμενη φορα.Αυτα και θα σε αφήσω στη θλίψη σου να εχεις δο νου σου ομως γιατι ανεβάζει το ζάχαρο

      Διαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΉΣΑΝΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΌ ΤΗ ΒΟΉΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΎΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά ξανά σε όλους και σε αυτούς που μας κατηγορανε για κακία ο φτωχός λαός για όλα έχει υπομονή οχι όμως για την κοροϊδία και το δούλεμα Δήμαρχε μάζεψε τα μισθωμένα παπαγαλάκια σου σε εκθέτουν πιο πολύ με αυτά που κάνουν χρόνια πολλά και πάλι σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι χορηγοί πρέπει να ευχαριστούν κ όχι ο Δήμος αυτούς. Κάθε εβδομάδα όταν πληρώνονται.. Άρα τα χρήματα του Δήμου είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 3 ΗΤΤΕΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ ΤΟ 2023!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκείνος ο ανίκανος, που παριστάνει τον "Δήμαρχο" στα Γιαννιτσά, πότε έχει σκοπό να κάνει διανομή για τους άπορους του Δήμου; Την τελευταία φορά που μοίρασαν τρόφιμα, ήταν τον Απρίλιο του 2020, και όχι σε όλους, καθώς οι περισσότεροι δικαιούχοι από τα Γιαννιτσά, πήραν μόνο σαπούνια και σαμπουάν. Το ίδιο έγινε και τον Απρίλιο του 2021, που πάλι μοίρασαν σαπούνια, σαμπουάν και σκόνη πλυντηρίου.
    Η ξεφτίλα κάποιων, εκεί στα Γιαννιτσά, δεν έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.